1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Moş Crăciun i-a adus antrenor lui Becali. Cât plăteşte Gigi, cum stă FCSB la casele de pariuri

Moş Crăciun i-a adus antrenor lui Becali. Cât plăteşte Gigi, cum stă FCSB la casele de pariuri

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-12-26 10:44:40

image Moş Crăciun i-a adus antrenor lui Becali. Cât plăteşte Gigi, cum stă FCSB la casele de pariuri

Moş Crăciun a fost darnic şi bun în acest an pentru Mihai Teja. Antrenorul lui Gaz Metan s-a înţeles cu Gigi Becali şi, începând din 2019, îi va lua locul lui Nicolae Dică pe banca lui FCSB. În vârstă de 40 de ani, Teja revine astfel la echipa unde a mai ocupat funcţia de antrenor secund. Contractul noului antrenor este valabil un an şi jumătate, iar Becali îi va plăti un salariu de 10.000 de euro pe lună. 

Pariază pe Liga 1 Betano cu 500RON EXTRA la prima depunere!

Becali a negociat şi cu Dan Alexa, dar în final latifundiarul din Pipera a bătut palma cu antrenorul care le-a mai pregătit până acum pe "U". Cluj, Dinamo, Pandurii Tg. Jiu, dar şi naţionala U21 a României. Teja face o schimbare radicală în carieră, după ce în vară a semnat cu Gaz Metan - echipă pe care o lasă pe locul 8 în clasamentul Ligii 1 Betano.

O altă noutate este aceea că noul antrenor al FCSB-ului nu va veni cu mâna goală, ci îi va lua cu el la Bucureşti şi pe doi dintre jucătorii medieşenilor - Iulian Cristea şi Carlos Fortes, atacantul portughez de 24 de ani al ardelenilor. Dar Becali urmăreşte şi "repatrierea" lui Andrei Cristea. 

Cei de la Gazeta Sporturilor, care au anunţat în exclusivitate trecerea lui Mihai Teja la FCSB, au lansat şi un sondaj. Iar la întrebarea "Dacă va reuşi Teja să o răstoarne pe CFR şi să ia titlul în acest sezon", aproape 12.000 de oameni au votat că acesta nu va reuşi să facă asta! (puţin peste 5.000 de votanţi i-au acordat această şansă lui Mihai Teja).

Chiar şi cu această schimbare, FCSB rămâne pe locul doi în topul favoritelor la câştigarea titlului, la casele de pariuri online legale recomandate. Aici, echipa lui Becali are cota 2.35 să devină campioană, în vreme ce campioana CFR Cluj a primit cota 1.85 să-şi păstreze titlul cucerit în sezonul trecut. Situaţia se regăseşte şi la această agenţie de pariuri online, unde bucureştenii (foto: Mihaela Bobar / Sportpictures) cota 2.50 la titlu. 

Într-un interviu pentru România TV, Gigi Becali a dezvăluit că Champions League rămâne marea lui dorinţă şi că, la un moment dat, echipa sa va reuşi să câştige trofeul. "Dacă cer, Dumnezeu face voia Lui. Dumnezeu știe ce gândești, nu poate fi mințit. Și spun «Doamne, dă-mi mie, că știu ce să fac cu banii ăia». Vorbesc încet, că dacă spun tare mă aude Satana și mă atacă cu cete puternice.

Stau toată ziua în rugăciune și spun «Doamne, dă să bat Barcelona și Real Madrid». Mă împărtășesc și duminica, sunt curat, și cer să bat Barcelona, Real și toate echipele puternice. Așa gândesc eu. O să spuneți că sunt nebun, cum spun și prietenii mei. Dar să vedem cine are dreptate", a declarat Gigi Becali. 

Cu timpul, patronul lui FCSB o să renunţe la cele lumeşti şi o să plece în munţi. Nu să se facă haiduc, ci ca să-l urmeze pe Dumnezeu..."Pe mine mă interesează doar Biserica. Vreau să îmi aranjez fetele, nepoții, le las averea mea și o să plec în munți, mă călugăresc. O să veniți să-mi luați interviuri prin codrii în care mă voi afla. Eu plâng de bucurie când mă împărtășesc. De ce? Pentru că Dumnezeu e bun cu mine și îmi dă mie, un nemernic, să beau și să mănânc trupul lui Hristos", a mai spus Becali. 

Becali: "Pe Teja Îl las în pace 6 luni, pe urmă..."

Patronul lui FCSB se pare că a renunţat şi la a fi "antrenor" odată cu sosirea lui Mihai Teja la echipă. "Aşa e normal, antrenorul să facă echipa şi să decidă singur, din moment ce el lucrează cu jucătorii zi de zi. A, să te sfătuieşti cu oamenii din club mi se pare în regulă. Eu ţin cont şi de părerea unui jurnalist. Daca-mi zici tu că fundaşul dreapta ţi se pare slab, iau în calcul opinia ta. Dar nu înseamnă că-l voi scoate din echipă pe acel jucător!", a declarat noul antrenor al lui FCSB pentru Gazeta. 

Mihai Teja urmează să fie prezentat oficial mâine în noua sa postură la FCSB, în cadrul unei conferinţe de presă. Becali a înţeles mesajul noului său antrenor, dar în acelaşi timp l-a avertizat pe Teja că timpul său este limitat să demonstreze că îşi merită locul. "Ne-am înțeles, mâine la ora 13:00 e prezentarea oficială. Mi-a cerut să îl las în pace 6 luni, să nu îi zic nimic. I-am zis: "Bine, te las, dar pe urmă o să fie vai de capul tău...", a povestit Gigi Becali. 

Pariază pe Liga 1 Betano la una din agențiile recomandate cu un super bonus de bun venit!

 

(Credit Foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu)

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX