1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Moldova produce surpriza preliminariilor Campionatului European

Moldova produce surpriza preliminariilor Campionatului European

victorpartan
victorpartan

2023-06-21 17:42:22

image Moldova produce surpriza preliminariilor Campionatului European

Cea mai mare surpriză de până acum a calificărilor pentru Campionatul European din Germania 2024 a fost furnizată de selecționata Moldovei, formație care a depășit toate așteptările și calculele hârtiei în partida de acasă cu Polonia lui Robert Lewandowski. Pe Betano au fost plătite pariurile celor care au mizat pe victoria uneia sau alteia dintre echipele implicate în meciul de la Chișinău.

Pariază pe evenimentele sportive beneficiile de Betano Avantaj

Totul a fost posibil cu Betano Avantaj

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul, cum s-a întâmplat la meciul Moldova – Polonia din preliminariile Campionatului European de fotbal.

Polonia a intrat ca mare favorită în meciul cu Moldova. O recomanda valoarea lotului, ultimele rezultate directe și cota de 1.23. Așadar, erau toate ingredientele adunate pentru un 2 solist la meciul Moldova – Polonia.

Și prima parte a meciului a confirmat că Polonia e favorită, Milik și Lewandowski marcând golurile prin care polonezii intrau cu 2-0 la pauză.

La acest scor de 2-0, toți cei care au mizat pe Betano la rezultat final că Polonia va câștiga au primit automat pariu câștigat indiferent de ce s-a întâmplat ulterior în meci.

Moldova a revenit în partea secundă de o manieră incredibilă și nu doar că a reușit să egaleze prin dubla lui Nicolăescu, dar în minutele de final jucătorii de peste Prut au dat lovitura marcând golul unei victorii puțin scontate.

O victorie pe care, probabil, doar cei mai temerari au anticipat-o, aventurierii pariurilor sportive, din moment ce cota Moldovei pentru un succes era de 14.00 înaintea meciului pe Betano.

E drept că Moldova nu pierduse ultimele două meciuri pe teren propriu și că remiza cu Cehia (0-0) ridicase un steag că selecționata de la Chișinău e capabilă de surpriză, dar aproape nimeni nu s-ar fi așteptat ca moldovenii să revină de la 0-2 contra Poloniei pentru a câștiga meciul.

Mai ales că moralul polonezilor era unul ridicat după victoria obținută cu doar patru zile în urmă contra Germaniei într-un amical (1-0).

Moldova, locul 171 în clasamentul FIFA al momentului, a urcat pe locul trei în Grupa E din preliminariile Campionatului European, fiind peste Polonia și la două puncte de liderul Cehia.

Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Pariază pe evenimentele sportive beneficiile de Betano Avantaj

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX