1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Activează Modul Multiplu și poți ajunge la Euro 2024

Activează Modul Multiplu și poți ajunge la Euro 2024

victorpartan
victorpartan

2024-05-10 09:59:59

image Activează Modul Multiplu și poți ajunge la Euro 2024

Ziua de vineri, 10 mai, aduce începutul unor noi etape în Liga 1, dar și în campionatele de top din Europa. Un bun prilej pentru a activa Modul Multiplu și a beneficia de posibile extra câștiguri importante. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 15% (bonus de 15%) pentru un bilet multiplu cu cinci selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos. În plus, Misiunea de fotbal de la finalul săptămânii te poate trimite în tragerea la sorți pentru prezența la Campionatul European din vara acestui an.

Pariază pe fotbalul european cu un bonus atractiv de bun venit!

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. 

Cinci selecții, un singur bilet cu o cotă de peste 30!

Din oferta Betano de vineri 10 mai am ales cinci meciuri de fotbal din fotbalul european și am mizat pe cota mai mari de 1.50 la fiecare selecție în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 15%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

Sepsi – Rapid (20:30)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57)

Ultimele două clasate din playoff-ul Ligii 1 promit să facă spectacol într-un meci fără nicio miză de clasament. Sepsi n-a mai câștigat pe teren propriu de peste o lună, în timp ce Rapid n-are nicio victorie în playoff, pierzând șapte din cele opt meciuri de până acum. Ultimele cinci meciuri directe au fost de sub 2.5 goluri, iar în trei din precedentele patru dueluri s-a consemnat remiza albă.

Augsburg – VfB Stuttgart (21:30)
Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.75)

Cu o singură victorie în ultimele cinci etape Augsburg încă trage pentru clasarea pe un loc de cupe europene la finalul sezonului. Stuttgart a învins-o pe Bayern runda precedentă, rezultat care i-a consolidat poziția a treia în Bundesliga. În tur a fost 3-0 pentru Stuttgart, iar ultimele trei meciuri directe au avut sub 3.5 goluri.

Frosinone – Inter Milano (21:45)
Ambele echipe înscriu - Nu (cota 2.22)

Deja campioană în Italia, Inter Milano a pierdut runda precedentă în deplasare cu Sassuolo, penultima clasată. Frosinone este neînvinsă în ultimele cinci runde, interval în care a adunat o victorie și patru remize. Ultimele cinci meciuri ale celor de la Frosinone au fost partide de NG, echipa de pe locul 16 neprimind vreun gol.

Alaves – Girona (22:00)
Rezultat final – Egal (cota 3.55)

Girona și-a asigurat prezența în ediția viitoare a Ligii Campionilor după victoria de pe teren propriu cu FC Barcelona de runda precedentă. Alaves se află la mijlocul clasamentului departe de emoțiile luptei pentru evitarea retrogradării. Alaves a câștigat ultimele trei meciuri din campionat fără gol primit. Opt din cele 11 victorii obținute sezonul acesta de Alaves au venit pe teren propriu. Girona a pierdut patru din ultimele cinci meciuri în deplasare.

Nice – Le Havre (22:00)
Rezultat final – Nice (cota 1.55)

Le Havre s-a impus în meciul tur, cu 3-1, iar cei de la Nice caută acum revanșa. Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele nouă meciuri ale echipei din sudul Franței. Le Havre, prima echipă deasupra liniei retrogradării, a câștigat un singur meci din ultimele șapte. Nice are o singură victorie pe teren propriu în ultimele cinci etape.

Cota de peste 30!

Pe cele cinci meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 33.56 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.678,11 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 244,22 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.
Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Betano te trimite la EURO 2024

Betano, sponsor oficial al EURO 2024, îți oferă șansa în fiecare săptămână să câștigi bilete la marele turneu final european de fotbal al verii!

Cum poți intra în cursa săptămânală pentru bilete? Este foarte simplu. De vineri până duminică, în fiecare săptămână, participarea în Misiunile de Fotbal de pe Betano îți asigură câte un tichet la tragerea la sorți care va avea ca premii bilete la EURO 2024. 

Pentru a completa Misiunea trebuie să joci cel puțin 80 de lei pe meciurile de fotbal în fiecare săptămână de vineri până duminică, pe bilete multiple cu cel puțin 4 selecții, cu o cotă minimă de 1.50 per selecție și o miză minimă de 20 de lei pe fiecare bilet.

Fiecare participare la o Misiune îți aduce automat un tichet la tragerea la sorți care va avea loc în perioada 3-5 iunie 2024, acolo unde Betano va oferi 6 invitații duble la un meci din optimile de finală de la EURO 2024, plus 10.000 Lei în contul de jucător, bani pe care ai putea să îi folosești pentru transport și cazare în Germania

Cu cât vei participa în mai multe Misiuni, cu atât vei avea mai multe tichete la tragerea la sorți și implicit mai multe șanse de câștig pentru biletele EURO 2024.  

Mai multe detalii despre regulament, cum funcționează Misiunea de fotbal și biletele EURO 2024 sunt aici.

Pariază pe fotbalul european cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX