1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Modric sau Ronaldo, cine câştigă Balonul de Aur? Buffon: "Pariez pe Mbappe"

Modric sau Ronaldo, cine câştigă Balonul de Aur? Buffon: "Pariez pe Mbappe"

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-10-19 13:21:40

image Modric sau Ronaldo, cine câştigă Balonul de Aur? Buffon: "Pariez pe Mbappe"

Desemnat cel mai bun fotbalist de la Cupa Mondială din acest an, Luka Modric este mare favorit şi la cucerirea Balonului de Aur în 2018. Potrivit presei internaţionale, principalii adversari ai croatului sunt Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Antoine Griezmann, şi Kylian Mbappe. Cu toate astea, starul Realului nu poate fi sigur că el va fi alesul..Aşa s-a întâmplat şi în 1998 cu Davor Suker, care după ce a fost anunţat ca mare favorit a ratat trofeul în faţa lui Zinedine Zidane. 

 Fă-ţi şi tu un cont la această casă de pariuri online şi pariază pe cele mai importante campionate din Europa!

Suker a fost considerat mare favorit atunci la titlu, dar în final popularitatea lui Zidane i-a suflat premiul. Acum, jurnaliştii croaţi se tem că istoria s-ar putea repeta şi că starul Realului ar putea termina pe doi în acest clasament după Cristiano Ronaldo. Tot ei au găsit şi asemănările dintre cele două evenimente - cel din 1998 şi cel de acum:

- Franţa a câştigat titlul mondial în 1998 şi în acest an 
- Croaţia a fost bătută în semifinalele Mondialului din 98 de Franţa. În 2018, acest lucru s-a întâmplat în finală 
- cel mai bun marcator al turneului final din 1998 a fost Davor Suker. În acest an, Modric a câştigat titlul pentru cel mai bun jucător 
- atât Suker, cât şi Modric au jucat pentru Real Madrid şi au câştigat Champions League (Suker în 1998, Modric în acest an)
- Zidane era jucătorul lui Juventus când a primit Balonul de Aur în 1998. Acum, Cristiano Ronaldo joacă la Juventus.

Firesc, acum se pune întrebarea: va rata Luka Modric  (foto: Grigoriy Sisoev / Sputnik/ Hepta / Sport Pictures) trofeul în faţa lui Cristiano Ronaldo, sau marele câştigător va fi un jucător din naţionala Franţei - Antoine Griezmann, Kylian Mbappe sau Raphael Varane?.. Deşi datele de mai sus s-ar putea traduce printr-o pură coincidenţă, totuşi fotbalul croat merită un asemenea trofeu în palmares - mai ales după evoluţiile lui Modric de la Mondialul din Rusia şi cu Real în Ligă. 

Lionel Messi şi Mohammed Salah sunt alţi doi fotbalişti consideraţi cu şanse la cucerirea Balonului de Aur în 2018. Dacă un astfel de scenariu se va produce, atunci vom asista la o nouă zi proastă pentru întreg fotbalul croat. Conform ultimelor informaţii, Cristiano Ronaldo şi Lionel Messi şi-ar fi pierdut statutul de lideri în acest moment. Iar cel mai elocvent exemplu e reprezentat de opţiunea lui Gigi Buffon. Portarul lui PSG pariază pe actualul său coleg Kylian Mbappe (foto: goal.com) la câştigarea trofeului în acest an. 

"Având în vedere calităţile sale, dar şi prestaţia de la Campionatul Mondial, eu cred că Mbappe merită cu prisosinţă acest titlu. Nu pot să spun altceva, pentru că nu va reflecta realitatea din acest moment...", a declarat Buffon pentru France 3. Mai mult, legendarul portar al lui Juve l-a comparat pe tânărul atacant al lui PSG cu nume mari din fotbalul italian.

"Dacă am mai văzut jucători înzestraţi cu un astfel de talent?...Da, în Italia, unde este comparat cu Baggio, Del Piero şi Totti! Are un talent excepţional şi calităţi tehnice cum rar am mai văzut la un alt fotbalist. Dacă va continua să dea totul pentru a fi cel mai bun şi-şi va păstra entuziasmul, cu siguranţă poate fi numărul 1 pentru mult timp de acum înainte!", a mai spus Gigi Buffon. 

Kylian Mbappe (foto: psg.fr) a evoluat în 7 meciuri în noul sezon din Ligue 1 şi a marcat de 10 ori! În ultima etapă, el a înscris contra lui Lyon 4 goluri într-un interval de doar 13 minute, meci câştigat cu 5-0 de trupa lui Thomas Tuchel. Germanul l-a lăudat şi el pe Mbappe, spunând că în mod normal el ar trebui să câştige Balonul de Aur în anii ce vin. Mbappe este pe locul doi în topul favoriţilor aici, cu o cotă de 3.75. 

La majoritatea caselor de pariuri online legale recomandate, Luka Modric este favorit să cucerească trofeul în 2018. Aici, starul lui Real Madrid are cota 1.40, în vreme ce la această agenţie online croatul a primit cota 1.45. Cea mai bună cotă a lui Modric (1.50) o găseşti aici, în vreme ce pentru Cristiano Ronaldo ai cota 7.00. Lionel Messi se "bucură" de o cotă de 11.00. 

 

Pariază pe câştigătorul Balonului de Aur în 2018 şi încasează un bonus consistent de bun venit! 

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX