1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Mihai Stoichiță este noul Oracol din fotbalul românesc: veste de senzație pentru FCSB!

Mihai Stoichiță este noul Oracol din fotbalul românesc: veste de senzație pentru FCSB!

victorpartan
victorpartan

2020-11-30 15:25:09

image Mihai Stoichiță este noul Oracol din fotbalul românesc: veste de senzație pentru FCSB!

Mihai Stoichiță începe să-și asume tot mai des rolul de înțelept al fotbalului de la noi. „Lippi” dă sfaturi și răspunsuri la care nu s-ar gândi nimeni, izvorâte din îndelungata experiență în lumea fotbalului.

Recent, directorul tehnic al FRF i-a transmis lui Gigi Becali, prin intermediul presei, cum poate da lovitura cu Man și Coman: vânzându-i pe bani mulți! Serios? Asta chiar e declarație din puțul gândirii!

Atenția de care se bucură Stoichiță în noua postură de „profet” poate atrage invidia celui care a jucat mulți ani acest rol. „Chiar începe să arate a bufniță”, ar putea spune Dumitru Dragomir, căruia i-a fost retras titlul onorific de „Oracol din Bălcești” după ce s-a adeverit doar una din ultimele cincizeci și șase de profeții.

Ne-am conectat telepatic cu Mihai Stoichiță și i-am pus zece întrebări arzătoare, în afara celei despre Man și Coman, care frigea cel mai tare. Fiind primul interviu realizat prin telepatie, nu băgăm mâna în foc că signor „Lippi” a înțeles întrebările sau că noi am ghicit răspunsurile:

1. Ce ar trebui făcut pentru ca România să aibă șanse mai mari de calificare la Campionatul Mondial din 2022?

Desigur, România se poate califica. Am mai zis-o: avem fotbaliști talentați și un seleționer la fel de talentat, care a fost și el jucător. Depinde și cu cine vom fi în grupă. Ca să ne calificăm, va trebui să acumulăm punctele necesare. 

2. Cum putea fi evitată despărțirea dintre Dan Petrescu și CFR Cluj?

Îl cunosc bine pe Dan, este un antrenor care muncește și care se consumă mult... Nu doarme ... La acest nivel, sunt tot felul de intrigi, de interese... Mă scuzați, mă gândeam la presiunea pusă pe Mirel Rădoi... Desigur că nu vorbeam despre această despărțire dacă Dan nu pleca sau nu era demis!

3. Când își vor primi banii jucătorii de la Dinamo?

Eu, personal, am încredere în bănci și în tot circuitul de acolo. Nu cred să fie probleme. Jucătorii își vor primi restanțele financiare atunci când cineva le va vira bani în cont. Chiar în câteva ore, dacă ordinul de plată va fi făcut în zi lucrătoare, până în prânz. 

4. Se apropie derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB. Cine credeți că va învinge?

Să nu uităm că meciul pleacă de la scor egal. Sunt două echipe valoroase, cu aspirații înalte în fiecare sezon. Cred că va învinge formația care va fi în avantaj pe tabela de marcaj în momentul în care se va auzi fluierul final. Știu, pare o platitudine ce spun, dar în campionatele în care există VAR s-au schimbat rezultate și după fluierul final!

5. Puteți să faceți un Top3 al celor mai buni fotbaliști români din acest moment? Cine ar fi în el?

Sigur că pot! În acest top ar fi jucătorii care, prin ce au făcut în teren în ultima perioadă și prin nivelul la care evoluează, au dovedit că sunt mai buni decât alți fotbaliști români. 

6. Ce ați face dacă ați fi în locul lui Răzvan Burleanu?

L-aș numi pe Mihai Stoichiță director tehnic și aș demisiona, ca să mă pot ocupa de treaba mea. Nu cred că aș avea timp să fiu și președinte Federației Române de Fotbal, și director tehnic. 

7. Cum se poate împăca Gigi Becali cu Armata?

Există o singură cale de împăcare: trebuie să se ajungă la un consens. 

8. Domnul Marcel Pușcaș spunea că ați uitat de unde ați plecat. Cum comentați?

Nici nu țin minte să fi plecat. 

9. Tot domnul Pușcaș vă numea „bufon la curtea regelui”...

Păi sunt uituc sau bufon? Că nu mai înțeleg...

10. De ce l-ați înjurat pe Adrian Mutu?

De ce nu?

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX