1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Meciurile zilei de sâmbătă în Europa vin cu o cotă de peste 30.00, cu promoția Câștig Șansă oferită de Betano

Meciurile zilei de sâmbătă în Europa vin cu o cotă de peste 30.00, cu promoția Câștig Șansă oferită de Betano

victorpartan
victorpartan

2023-03-10 17:22:41

image Meciurile zilei de sâmbătă în Europa vin cu o cotă de peste 30.00, cu promoția Câștig Șansă oferită de Betano

Ziua de sâmbătă aduce întreaga atenție asupra marilor campionate din Europa, unde sunt programate meciuri interesante. În 11 martie, pe Betano, am remarcat câteva partide de neratat pentru a încerca promoția ”Câștig Șansă”, cum ar fi derby-ul Schalke – Dortmund în Bundesliga, partida Napoli – Atalanta în Serie A sau Bournemouth – Liverpool în Premier League.

Pariază pe meciurile din fotbalul european cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Câștigul Șansă?

Este o promoție permanentă, dedicată celor care plasează bilete multiple înainte de startul meciurilor de fotbal  sau baschet (pre-match), fiecare meci cu o cotă de minimum 1.65. Biletul trebuie să aibă un minimum de 5 și un maximum de 10 evenimente din fotbal și/sau baschet. Dacă pierzi un singur meci de pe bilet, nu pierzi miza, pentru că Betano iți inapoiază banii! Promoția Câștig Șansă este valabilă pentru anumite tipuri de pariuri și competiții.

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează promoția ”Câștig Șansă” vom alege șase tipuri de pariuri din oferta de sâmbătă, 11 martie, din campionatele Premier League, Serie A și Bundesliga, pentru o cotă finală de 30.00, cu mențiunea că aceste cote pot suferi mofidicări după ora scrierii acestui material. Pentru a beneficia de promoția Câștig Șansă fiecare pariu trebuie să aibă o cotă de minim 1.65, după cum urmează:

Ora 14:30, Bournemouth - Liverpool
Ambele echipe înscriu – NU (cota 1.95)

  • Moralul ”cormoranilor” e la cota înalte după succesul răsunător cu Manchester United (7-0). De cealaltă parte, Bournemouth are o singură victorie în ultimele cinci meciuri din campionat și a primit șapte goluri în ultimele două meciuri, de la Manchester City și Arsenal, marcând în ambele. Liverpool n-a primit gol în ultimele cinci meciuri din Premier League.

Ora 17:00, Tottenham Hotspur - Nottingham Forest
Ambele echipe înscriu – NU (cota 1.95)

  • Ultimele cinci meciuri disputate de Tottenham în toate competițiile au fost partide în care doar o echipă a marcat (NG). Doar în două din ultimele cinci meciuri susținute de Nottingham ambele echipe au înscris (GG). Tottenham n-a mai câștigat de trei meciuri în toate competițiile și tocmai a fost eliminată din Champions League, în timp ce ”pădurarii” au un singur succes în precedentele cinci dispute din Premier League.

Ora 19:00, Napoli – Atalanta
Rezultat final – Napoli (cota 1.65)

  • Napoli a pierdut etapa precedentă pe teren propriu cu Lazio după un meci în care a avut 14 ocazii de a marca. Atalanta are o singură victorie în ultimele cinci etape și vine pe Stadio Diego Maradona după ce a obținut un singur punct în precedentele trei runde. Partida din tur a fost câștigată de Napoli, cu 2-1.

Ora 21:45, Bologna -  Lazio
Niciu pariu pe egal – Lazio (cota 1.70)

  • Lazio are trei victorii la rând în campionat, inclusiv un 1-0 etapa precedentă pe terenul liderului Napoli. Echipa din capitala Italiei a pierdut la mijlocul săptămânii în Conference League pe teren propriu cu AZ. La șapte puncte de zona cupelor europene, Bologna are trei victorii și două înfrângeri în ultimele patru etape. Niciuna dintre echipe n-a remizat în precedentele patru etape din Serie A.

Ora 16:30, Eintracht Frankfurt - VfB Stuttgart
Rezultat final – Eintracht Frankfurt (cota 1.83)

  • Echipa din Frankfurt n-a pierdut contra lui Stuttgart în ultimele șapte meciuri directe, patru dintre acestea fiind pe teren propriu. O singură victorie a obținut Stuttgart în ultimele cinci etape și vine după două înfrângeri la limită (2-1). Stuttgart este fără succes în ultimele 21 de meciuri în deplasare. Frankfurt s-a impus în tur, cu 3-1!

Ora 19:30, Schalke 04 - Borussia Dortmund
Rezultat final – Borussia Dortmund (cota 1.72)

  • Episodul 100 din cel mai mare derby al Germaniei  aduce propune o confruntare între Schalke (locul 19) și Dortmund (locul 2). Nu mai puțin de 30 de puncte despart cele două rivale din bazinul Ruhr. Două echipe care n-au pierdut nici un meci din ultimele cinci disputate în campionat. Schalke are cel mai slab atac din prima ligă germană (18 goluri marcate), în timp ce Dortmund are al doilea atac (47 de goluri). Schalke n-a câștigat ultimele trei meciuri pe teren propriu cu Dortmund și nu are victorie în ultimele cinci confruntări directe.

Astfel, avem biletul de mai sus, cu o cotă totală de 30.12 pe șase pariuri multiple din fotbalul eueopean. Cu o miză de 10 lei, câștigul potențial ar fi de 301.29 lei - cu mențiunea că aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei. Meciurile menționate sunt doar un exemplu, fiecare jucător are libertatea deplină de a-și construi biletul cu inspirație și pricepere. Oferta Betano se va aplica pe orice bilet care respectă condițiile și va aduce un avantaj la pariere.

Dacă un singur eveniment de pe bilet nu va ieși – spre exemplu avem un X sau un 2 -  Betano oferă miza înapoi, grație promoției permanente Câștig Șansă, în loc să considere biletul drept necâștigător, iar miza să fie complet pierdută de jucător. 

Nu uita de Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Spre exemplu, dacă una dintre echipele pe care ai pariat are 2-0 în prima repriză și până la final se termină 2-2 sau cealaltă formație câștigă, pariul tău e declarat câștigător din momentul în care tabela a ajuns la 2-0!

Pariază pe meciurile din fotbalul european cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX