1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Meciurile de miercuri din Liga Campionilor: miza pe favorite

Meciurile de miercuri din Liga Campionilor: miza pe favorite

victorpartan
victorpartan

2023-07-18 17:27:42

image Meciurile de miercuri din Liga Campionilor: miza pe favorite

Cum arată un bilet multiplu (acumulator) pentru partidele de miercuri din Liga Campionilor, manșa secundă a Turului 1 preliminar? Iată-l mai jos. Se adună o cotă de peste 30.00, pe Betano, mizând pe victoria celor șapte echipe favorite.

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor cu un bonus atractiv de bun venit!

Miercuri, 18 iulie 2023

Champions League - Tur 1 preliminar - Manșa retur

18:00 Valmiera  - Olimpija Ljubljana
Prima manșă: 1-2
Cota 1.75 – victorie Ljubljana

De ce? Olimpija (foto sus: Rui Pedro a înscris săptămâna trecută pentru Ljubljana) are o experiență mult mai mare la acel nivel de Champions League și va obține cel puțin un rezultat de egalitate. Cine nu are încredere în victoria în deplasare, poate obține o cotă de peste 3.50 pe un rezultat de egalitate, pe Betano.

19:00 Qarabag - Lincoln Red Imps 
Prima manșă: 2-1
Cota 1.12 – victorie Qarabag

De ce? Qarabag s-a cam chinuit cu Lincoln săptămâna trecută și va trage pentru o victorie pe teren propriu, pentru a nu lăsa loc de surpriză după avantajul fragil obținut în deplasare. Un rezultat de egalitate are o cotă de peste 7.50!

19:00 Ferencvaros -  Klaksvik
Prima manșă: 0-0
Cota 1.20 – victorie Ferencvaros

De ce? Ferencvaros este favorită clară în acest meci, iar după egalul din deplasare este de așteptat să găsească breșa de data aceasta, în meciul jucat pe teren propriu. 

19:00 Dinamo Tbilisi - FC Astana
Prima manșă: 1-1
Cota 2.32 – victorie Dinamo Tbilisi

De ce? Acesta este un meci mai echilibrat. Astana a ratat mult în prima manșă, iar Dinamo Tbilisi a arătat că are forța să meargă mai departe. Ar putea fi un meci echilibrat, din care gazdele să câștige și se califice la limită.

21:00 Ludogorets Razgrad – Ballkani
Prima manșă: 0-2
Cota 1.39 – victorie Ludogorets

De ce? Deși au pierdut în tur cu 2-0, gazdele sunt favorite în acest meci și este puțin probabil să piardă. Vor presa pentru a micșora deficitul de două goluri, ceea ce ar putea crea și pentru Ballkani spații de gol.

21:00 Swift Hesperange - Slovan Bratislava
Prima manșă: 1-1
Cota 1.85 – victorie Bratislava

De ce? Slovan Bratislava a dominat meciul tur, chiar dacă acesta s-a terminat pe teren propriu la egalitate. Slovan va presa pentru victorie în deplasare și are forța să câștige de daca aceasta.

21:30 Larne - HJK Helsinki
Prima manșă: 0-1 
Cota 2.22 –  victorie Helsinki

De ce? Helsinki a dominat prima manșă și este de așteptat să repete povestea și pe terenul lui Larne. Oaspeții nu vor dori să cedeze în apărare și vor avea șansele lor de gol pe fondul presiunii resimțite de gazde.

Cota totală: 31.15

Aceste cote sunt informative și se pot schimba pe durata zilei. Meciurile menționate sunt doar un exemplu, fiecare jucător are libertatea deplină de a-și construi biletul cu inspirație și pricepere. Oferta Betano se va aplica pe orice bilet care respectă condițiile descrise mai sus.
Nu uita de Mega Cote
Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Alin Buzărin
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Csaba Zsolt
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX