1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Mai multe pariuri din meciul Sepsi – Dinamo pe același bilet

Mai multe pariuri din meciul Sepsi – Dinamo pe același bilet

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-12-04 13:06:39

image Mai multe pariuri din meciul Sepsi – Dinamo pe același bilet

Etapa a 18-a din Liga 1 se încheie luni, 4 decembrie, de la ora 20:00, cu meciul Sepsi Sf. Gheorghe – Dinamo București. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 4 decembrie, am ales meciul Sepsi – Dinamo, ultimul din etapa a 18-a în Liga 1 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc.

Sepsi – Dinamo (20:00)

Rezultat final – Sepsi (cota 1.52)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.98)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.07)
Rezultat prima repriză – Sepsi (cota 2.07)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.44)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.70)
Dinamo cornere – Peste 3.5 (cota 2.20)
Dinamo șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.42)

Dinamo n-a mai câștigat un meci de 11 etape și în săptămâna premergătoare meciului de la Sf.Gheorghe a schimbat antrenorul. În locul lui Ovidiu Burcă a fost instalat croatul Zeljko Kopic, misiunea acestuia fiind de a salva pe Dinamo de la retrogradare. 

Doar 10 puncte a adunat Dinamo în cele 17 etape de până acum și meciul cu Sepsi se dorește a fi un nou început pentru alb-roșii. De cealaltă parte, covăsnenii ocupă locul 12, cu 20 de puncte. Schimbare de antrenor a avut loc și pe banca celor de la Sepsi, Liviu Ciobotariu fiind înlocuit cu germanul Bernd Storck.

Sepsi n-a mai câștigat de patru meciuri în toate competițiile, iar în campionat este fără victorie de trei etape.

Cel puțin trei goluri a marcat Sepsi în ultimele patru dispute directe cu Dinamo. În ultimele șapte meciuri au fost cinci victorii pentru covăsneni și două remize albe, ambele pe terenul lui Dinamo.

Ultima victorie obținută de Dinamo în acest duel datează din 2 septembrie 2019, când bucureștenii se impuneau în deplasare, cu 1-0.
În această ediție de campionat, Sepsi s-a impus de o manieră categorică la București, cu 3-0, prin golurile marcate de Safranko, Alimi și Aganovic. A fost un meci cu cinci cartonașe galbene, două de partea gazdelor și trei în dreptul oaspeților.

Cota 27

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Sepsi - Dinamo din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 27.00, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 270,00 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Sepsi - Dinamo și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX