1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Meciul Rapid – Farul deschide playoff-ul

Meciul Rapid – Farul deschide playoff-ul

victorpartan
victorpartan

2024-03-14 17:35:40

image Meciul Rapid – Farul deschide playoff-ul

Campionatul României intră de vineri, 15 martie, în faza playoff și playout, unde fiecare meci are greutatea unei finale. La vârful ierarhiei, în lupta pentru titlu, bătălia pentru primele trei puncte puse în joc este deschisă de duelul dintre Rapid și Farul, partidă care va avea loc în Giulești, cu începere de la ora 20:30. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, cinci pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de vineri, 15 martie, am ales meciul Rapid - Farul din Liga 1 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de cinci piețe de pariere, pe același bilet, pentru o cotă de peste 10.00! Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Rapid – Farul (vineri, 20:30)

Rezultat final – Rapid (cota 1.65)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.93)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.88)
Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.80)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.82)

Pe teren propriu, Rapid a înregistrat în sezonul regular zece victorii, două remize și trei înfrângeri, având cel mai bun atac (36 goluri marcate).

Farul are șase victorii, trei remize și șase înfrângeri în deplasare, echipa campioana a sezonului trecut având golaveraj negativ în meciurile de afară (17-22).

Rapid a încheiat sezonul regular cu un succes entuziasmant pe Arena Națională în disputa cu rivala FCSB, scor 4-0. Un rezultate care a făcut ca giuleștenii să abordeze playoff-ul la o diferență de doar patru puncte față de liderul FCSB.

Farul a remizat în deplasare cu FC Botoșani și a prins in extremis un loc între primele șase la finalul celor 30 de etape.

Patru puncte a obținut Rapid în disputele cu Farul din sezonul regular, după 3-1 pe teren propriu și 0-0 la Ovidiu.

În playoff-ul ediției precedente de campionat, Farul a administrat Rapidului cea mai categorică înfrângere de la revenirea pe prima scenă, un 7-2 pe teren propriu.

Patru din ultimele cinci meciuri directe au fost cu goluri în ambele porți (GG). Excepție face chiar ultimul duel direct încheiat 0-0.

Rapid a marcat cel puțin o dată în fiecare din ultimele opt meciuri de campionat.

Ultimele opt meciuri jucate de Farul au fost partide de sub 2.5 goluri fiecare.

Cota 14

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Rapid – Farul din prima etapă a playoff-ului în Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 14.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 700,00 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga 1, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX