1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Man.City – Leipzig și Porto – Inter îți mărește de 10 ori miza cu Bet Builder, pe Betano

Man.City – Leipzig și Porto – Inter îți mărește de 10 ori miza cu Bet Builder, pe Betano

victorpartan
victorpartan

2023-03-13 16:03:37

image Man.City – Leipzig și Porto – Inter îți mărește de 10 ori miza cu Bet Builder, pe Betano

Faza optimilor de finală din Champions League continuă, marți, 14 martie, cu alte două meciuri pe muchie de cuțit: Manchester City – Leipzig (1-1 în tur) și FC Porto – Inter Milano (0-1 în tur). Fanii fotbalului care doresc să trăiască mai intens meciurile favorite găsesc opțiunea Bet Builder, pe Betano, cu care poți obține ușor o cotă cumulată de peste 10.00. Tot ce trebuie să faci este să bifezi butonul Bet Builder și să își deschizi noi opțiuni de pariere.

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este BetBuilder? 

Cu opțiunea permanentă de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet. De asemenea, poți combina pe același bilet mai multe pariuri din mai multe meciuri. sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Cum s-ar putea implica, cu ajutorul Bet Builder, meciurile Manchester City – Leipzig și FC Porto – Inter Milano pe un bilet de pariere plasat pe Betano? Iată mai jos. Vom adăuga 5 pariuri din aceste două partide, pe același bilet, trei  de la City și două de la Porto.

Manchester City – Leipzig (marți, ora 22:00)
Rezultat final – victorie Manchester City (cota 1.39)

De ce? Echipa engleză se numără printre favoritele la câștigarea trofeului, iar o eventuală eliminare din faza ”optimilor„ ar reprezenta ratarea sezonului pentru Manchester City.

Manchester City – Leipzig (marți, ora 22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.85)
De ce?
– De la meciul tu cu Leipzig cei de la Manchester City au obținut patru victorii în tot atâtea meciuri fără gol primit. Chiar și așa, în ultimele trei meciuri directe dintre Manchester City și Leipzig ambele echipe au marcat (GG).

Manchester City – Leipzig (marți, ora 22:00)
Marcator – Erling Haaland marchează oricând (cota 1.50)
De ce?
Atacantul norvegian a marcat golul victoriei pentru ”cetățeni” în disputa de campionat cu Crystal Palace (1-0), ultima repetiție pentru echipa lui Pep Guardiola înaintea returului cu Leipzig. Haaland are cinci goluri în cinci meciuri de Champions League sezonul acesta.

FC Porto – Inter Milano (marți, ora 22:00)
Metoda calificării – Inter Milano în timpul regulamentar (cota 1.50)
De ce?
Avantajul obținut în tur (1-0) ar trebui să fie decisiv pentru ca echipa italiană să obțină calificarea în sferturile de finală.

FC Porto – Inter Milano (marți, ora 22:00)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.05)
De ce?
În pofida numeroaselor ocazii, meciul tur a oferit un singur gol și acela marcat spre finalul întâlnirii. 

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la ambele meciuri de marți, poți ajunge la o cotă cumulată de 11.22, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 105.60 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria insipirație, pe orice meci de fotbal din oferta extram de largă a Betano.

Pentru a activa Bet Builder și a plasa pariuri din același meci pe un singur bilet, pe Betano, intră în meciul dorit, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la următorul meci și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX