1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Lupta pentru titlul de golgheterr: un atacant vine tare din urmă

Lupta pentru titlul de golgheterr: un atacant vine tare din urmă

Caramavrov
Caramavrov

2024-03-07 08:50:20

image Lupta pentru titlul de golgheterr: un atacant vine tare din urmă

Duelul pentru campionat dintre FCSB și Rapid are corespendență și în lupta pentru titlul de golgheter. Florinel Coman și Darius Olaru au un contracandidat puternic în persoana atacantul „giuleștean” Albion Rrahmani (foto), care a marcat 5 goluri în ultimele 7 etape. Nici „ceferistul” Otele nu este de ignorat.

Asistăm la un sezon foarte interesant al Superligii, din toate punctele de vedere. Faptul că cinci echipe luptă pentru două locuri de play-off în ultima rundă a sezonului regulat este doar o mostră de suspans. Deși distanța dintre FCSB și Rapid sau CFR Cluj pare mare, disputa pentru campionat se va duce până la final, întrucât punctele se înjumătățesc.

La fel de interesantă este și cursa pentru cel mai bun marcator. În acest moment, în fruntea clasamentului golgheterilor sunt Florinel Coman și Darius Olaru, ambii de la FCSB și ambii cu 14 goluri încrise. Îi urmează Philip Otele (CFR Cluj, 12 goluri) și un „pluton” de jucători cu 11 reușite: Albion Rrahmani (Rapid), Dan Nistor ("U" Cluj), Alexandru Pop (Oțelul) și Marius Ștefănescu (Sepsi).

Realist vorbind, doar patru fotbaliști au capacitatea să ducă lupta până la final, prin „capacitate” înțelegând și echipa avută în spate: Coman, Olaru, Otele și Rrahmani. Ei sunt în Top 4 favoriți, potrivit cotelor antepost oferite de agenția Unibet:

Coman a înscris 8 goluri în ultimele 8 partide jucate. A marcat de câte două ori în etapele 21, 27 și 28.

Olaru a început anul 2024 foarte bine. A reușit o triplă în etapa a 22-a, apoi a punctat și în runda următoare. După aceea, nu și-a mai trecut numele pe tabela de marcaj, fiind și suspendat în ultimele două meciuri.

La rândul său, Otele a înscris trei goluri în ultimele trei runde (dintre care două în etapa 28).

Rrahmani a reușit 5 goluri în ultimele 7 partide, în runda a 28-a reușind o „dublă”.

Dintre cei patru, Coman, Otele și Rrahmani sunt în formă. Urmează duelul direct, dintre FCSB și Rapid, adică momentul în care jucătorii cu stofă de golgheter ar trebui să iasă la rampă și să își ajute echipa.

Credit foto: sportpictures.eu

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX