1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Liverpool – Manchester United îți aduce Mega Cote în oferta Betano. Încearcă și Bet Builder pentru o cotă de 15.00!

Liverpool – Manchester United îți aduce Mega Cote în oferta Betano. Încearcă și Bet Builder pentru o cotă de 15.00!

victorpartan
victorpartan

2023-03-04 17:29:24

image Liverpool – Manchester United îți aduce Mega Cote în oferta Betano. Încearcă și Bet Builder pentru o cotă de 15.00!

Echipele FC Liverpool și Manchester United propun un duel de zile mari, duminică, de la 18:30, în etapa a 26-a din Premier League. Despărțite de zece puncte în clasament, cele două rivale din fotbalul englez promit un duel de neuitat pentru care Betano ți-a pregătit Mega Cote să simți importanța unui derby așa cum se cuvine.

Ce înseamnă Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Meciul Liverpool – Manchester United este unul dintre evenimentele pentru care Betano oferă duminică Mega Cotele (MC). Astfel,  poți paria înainte de meci pentru 1 (victorie Liverpool ), X (egalitate) sau 2 (victorie United) beneficiind de cele mai mari cote de pe piață.

Liverpool – Cota 2.40

”Cormoranii” au pierdut meciul tur cu Manchester United (2-1), dar ultimul duel direct găzduit de Anfield Road a fost câștigat de o manieră categorică de echipa lui Jurgen Klopp (4-0). Liverpool ocupă locul șase în Premier League și trage tare pentru a ajunge în top patru, poziție aflată la șase puncte distanță. Liverpool are o serie pozitivă în campionat, cu trei victorii și o remiză în ultimele patru meciuri, fără gol primit în aceste partide.

Egal – Cota 3.65

Doar două remize a înregistrat Liverpool în ultimele 17 meciuri din campionat. Manchester United are trei meciuri terminate la egalitate din ultimele 15. Dacă ne uităm la meciurile directe, Liverpool și Manchester United au oferit doar un meci nul în precedentele șapte confruntări. De fiecare dată în ultimele cinci meciuri directe una dintre echipe a obținut toate punctele puse în joc.

Manchester United – Cota 2.80

Sub conducerea lui Erik Ten Hag cei de la Manchester United au început să arate din nou a echipă solidă, iar ultimele rezultate recomandă o prestație solidă pe Anfield Road. Moralul ”diavolilor” e ridicat după câștigarea Cupei Ligii (2-0 cu Newcastle) și calificarea obținută în Cupa Angliei (3-1 cu West Ham). Ultima victorie obținută de Manchester United pe terenul lui Liverpool dateză din 17 ianuarie 2016!

Cotele pot suferi modificări după momentul publicării acestui articol.

Încearcă și Bet Builder

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive. Nu uita să bifezi butonul albastru din dreapta sus pentru activarea opțiunii de pariere Bet Builder.

Spre exemplu, la Liverpool – Manchester United poți alege cu Bet Builder oferit de Betano trei tipuri de pariuri pe același bilet pentru o cotă de 15.00, după cum urmează:

  • Rezultat final – Egal (cota 3.65)
  • Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.65)
  • Marcator – Marcus Rashford marchează oricând (cota 2.30).

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX