1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Liga 1 Betano: Lupta pentru play-off

Liga 1 Betano: Lupta pentru play-off

Baicu Marius
Baicu Marius

2018-11-23 14:18:00

image Liga 1 Betano: Lupta pentru play-off

În linie dreaptă până pe 22 decembrie! Ultima pauză internațională s-a încheiat, iar în următoarea lună se vor juca 42 de meciuri din Liga 1 Betano. Lupta pentru play-off este mai strânsă ca oricând. Primele 5 echipe par desprinse, dar diferența de 5 puncte dintre Mediaș și primul loc de play-out poate fi micșorată repede. 5 puncte este și distanța dintre Astra, ocupanta ultimului loc de play-off, și Hermannstadt – aflată acum pe 13.

CFR, FCSB, Craiova, Viitorul și Mediaș sunt echipele care, după 15 etape, au reușit să se distanțeze de play-out. Urmează 8 echipe care se bat pentru locul 6, însă situația se poate schimba în doar două etape. Cele mai mari emoții le are Gaz Metan Mediaș, care a trăit dezamăgirea ratării play-off-ului în 2016/17. Atunci, ardelenii s-au clasat în prima jumătate tot returul, fiind chiar și pe poziția a doua, însă în ultima etapă au fost depășiți de Dinamo. Mediaș va juca în deschiderea etapei din acest weekend chiar împotriva „câinilor”, în Ștefan cel Mare. Mircea Rednic a promis fanilor atingerea play-off-ului și a adus mai mulți jucători, cu care a avut timp să lucreze, profitând de pauza internațională. În 2016/17, când Dinamo a urcat in extremis pe locul 6, a făcut un play-off remarcabil și a ajuns să se bată la titlu până în ultima zi!

Pe Betano, Dinamo – Gaz Metan Mediaș are peste 1,300 de pariuri disponibile și cote cu marjă 0%!


Anul se încheie cu FCSB – CFR Cluj

5 etape se vor mai juca în 2019 din sezonul regulat și calculele pot fi răsturnate atunci, așa cum s-a întâmplat și în anii precedenți. Echipele aflate acum pe primele locuri își pot consolida locul de play-off înaintea pauzei. Cel mai ușor program îl are Universitatea Craiova, care va mai juca în 2018 doar cu Mediaș dintre cluburile aflate acum în top 5. Mediașul, în schimb, va avea o lună infernală: deplasări la Dinamo, FCSB, Cluj și Craiova, plus meciuri acasă cu Viitorul și Sibiu.

Ultima partidă din 2018 va fi CFR Cluj – FCSB, pe 22 decembrie. Alte derby-uri programate pentru luna decembrie sunt Dinamo – CFR (etapa 18), Viitorul – FCSB (et. 19), Viitorul – CFR și Dinamo – Craiova (ambele et. 20).

Betano, sponsorul oficial al competiției, oferă la fiecare meci din Liga 1 peste 1,300 de pariuri și 250 de piețe. În plus, derby-urile au cote mărite și cote cu marjă 0%, iar campionatul poate fi urmărit cu streaming live!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX