1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Liderul FCSB trage cortina peste 2023 în Copou

Liderul FCSB trage cortina peste 2023 în Copou

victorpartan
victorpartan

2023-12-18 15:51:49

image Liderul FCSB trage cortina peste 2023 în Copou

Ultima etapă programată în Liga 1 în 2023 debutează, marți, 19 decembrie, cu meciurile FC U Craiova 1948 – Petrolul Ploiești și Politehnica Iași – FCSB, partide care se regăsesc în oferta de pariere Betano. Cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 19 decembrie, am ales două meciuri de fotbal din Liga 1 și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe câte patru piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci sau din mai multe meciuri sunt în același loc.

FC U Craiova 1948 – Petrolul Ploiești (17:30)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.25)
Șansă dublă – 1X (cota 1.35)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.53)

În ultimele 13 meciuri consecutive ale echipei FC U Craiova 1948 a fost marcat de fiecare dată cel puțin un gol în prima repriză. Petrolul vine în Bănie cu o singură victorie în ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile, 2-1 pe teren propriu cu ultima clasată Botoșani, în campionat. Patru remize și o înfrângere completează palmaresul de dată recentă al ”găzarilor”. În tur, cele două meciuri au oferit un meci spectaculos cu nu mai puțin de șapte goluri marcate. FC U Craiova 1948 traversează o formă bună, cu trei victorii consecutive, una în Cupa României Betano și alte două în campionat, toate fără gol primit.

Politehnica Iași – FCSB (20:30)

Rezultat final – FCSB (cota 1.70)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.02)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.47)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.90)

Politehnica Iași a câștigat doar unul din ultimele cinci meciuri din Liga 1. FCSB a marcat trei goluri înaintea deplasării din Copou, în timp ce Poli Iași vine după o remiză de patru goluri pe terenul Universității Craiova. În 80 la sută din meciurile disputate de FCSB în actualul sezon a fost marcat cel puțin un gol în prima repriză. Ambele echipe au înscris în ultimele șase confruntări directe între cele două echipe. În tur, FCSB s-a impus cu 2-1.

Cota 18

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile FC U Craiova 1948 – Petrolul Ploiești și Politehnica Iași – FCSB din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 18.06, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 903,13 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Politehnica Iași - FCSB și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX