1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Leverkusen are întâlnire cu istoria pe Olimpico

Leverkusen are întâlnire cu istoria pe Olimpico

victorpartan
victorpartan

2024-05-02 08:25:26

image Leverkusen are întâlnire cu istoria pe Olimpico

Joi seara sunt programate semifinalele în Liga Europa și Conference League. Chiar dacă vorbim doar de prima manșă, nu de puține ori s-a întâmplat ca rezultatul din tur să cântărească decisiv în economia calificării. Acum, pe Betano, beneficiezi de un extra câștig de 10% (bonus de 10%) pentru un bilet multiplu cu patru selecții din fotbal, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Pariază pe meciurile din fotbalul european cu un bonus atractiv de bun venit!

Un Bonus Multiplu excelent oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu mai puternic care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut, și poate ajunge până la un maxim posibil de 14 selecții și un extra câștig de 70%. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia. 

Patru selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 10

Din oferta Betano de joi, 2 mai, am ales patru meciuri de fotbal, mai precis cele două semifinale din Liga Europa și Conference League, și am mizat pe cote mai mari de 1.50 la fiecare meci în parte pentru a debloca astfel Bonusul Multiplu, în cazul acesta de 10%, care înseamnă un potențial câștig mai mare. La meciurile de fotbal oferta este valabilă pentru piețele Rezultat final, Total Goluri - Peste/Sub și Ambele echipe înscriu - Da/Nu.

AS Roma – Bayer Leverkusen
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)

Pe teren propriu AS Roma este neînvinsă în 11 meciuri de Liga Europa și a pierdut doar două din ultimele 22 de meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile. Bayer Leverkusen, noua campioană a Germaniei, a remizat în ultimele trei meciuri indiferent de competiție. Leverkusen este neînvinsă în actualul sezon și n-a mai pierdut un joc din 27 mai 2023, 0-3 într-o deplasare la Bochum.

Olympique Marseille – Atalanta 
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.70)

Un singur meci a pierdut Olympique Marseille pe teren propriu în tot sezonul actual. De cealaltă parte, Atalanta a pierdut două din ultimele patru meciuri în deplasare. Pierre-Emerick Aubameyang a marcat zece goluri în cele 11 apariții pe teren în Conference League.

Aston Villa – Olympiacos Pireu
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.72)

În 11 din ultimele 12 meciuri disputate de Aston Villa pe teren propriu au fost marcate peste 2.5 goluri. Același pariu de peste 2.5 goluri s-a dovedit câștigător și în trei din ultimele patru meciuri europene disputate de Olympiacos Pireu în deplasare. Aston Villa s-a impus în toate cele șase meciuri de Conference League pe teren propriu sezonul acesta.

Fiorentina – Club Brugge 
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.82)

Trei din ultimele cinci meciuri disputate de Fiorentina în Conference League au avut mai puțin de trei goluri. Ambele manșe jucate de Club Brugge în faza sferturilor de finală au avut sub 2.5 goluri. Fiorentina a remizat în patru din ultimele cinci meciuri în această competiție.

Cota peste 10

Pe cele patru meciuri de fotbal de mai sus am obținut cota 10.32 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 513,54 de lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 10% oferit de Betano care înseamnă 46,35 de lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.
Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (Mega Cote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.

Pariază pe meciurile din fotbalul european cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX