1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Jucătorii Bocăi, răniţi de ultraşii lui River! (VIDEO)/Finala Libertadores în pericol! Ce se întâmplă cu biletul tău

Jucătorii Bocăi, răniţi de ultraşii lui River! (VIDEO)/Finala Libertadores în pericol! Ce se întâmplă cu biletul tău

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-11-25 11:24:30

image Jucătorii Bocăi, răniţi de ultraşii lui River! (VIDEO)/Finala Libertadores în pericol! Ce se întâmplă cu biletul tău

Azi noapte trebuia să se joace returul finalei din Copa Libertadores, dar şefii fotbalului din America de Sud au decis să amâne meciul din cauza gravelor incidente provocate de către fanii gazdelor. Aceştia au "bombardat" cu pietre autocarul jucătorilor rivali în momentul în care aceştia cântau "Vom câștiga pe terenul lui River!". Urmarea?...Toate geamurile autocarului Bocăi s-au făcut ţăndări, iar bucăţi de sticlă i-au rănit pe doi dintre jucători. 

A fost momentul în care din autocarul oaspeţilor s-au auzit strigăte disperate, care chemau medicii! Căpitanul Pablo Pérez și puştiul de 21 de ani Gonzalo Lamardo (foto: irishmirror.ie) au fost duşi de urgenţă la spital, cu leziuni de cornee.

Anunţat titular în returul de pe "Monumental", starul Bocăi - Carlos Tévez a solicitat ca meciul să nu se mai dispute şi trofeul să fie înmânat celor de la River Plate! De aceeaşi părere a fost şi colegul său, Benedetto - în preajma căruia s-au aflat jucătorii care au avut cel mai mult de suferit de pe urma atacului sălbatic al ultraşilor lui River.  

Poate că incidentele s-ar fi terminat şi mai rău pentru oaspeţi, dacă forţele speciale ale poliţiei n-ar fi intervenit rapid. A fost nevoie de gaze lacrimogene şi spray-uri cu piper pentru ca huliganii lui River Plate să fie îndepărtaţi.

Meciul ar trebui să se joace în această noapte, dar nu e sigur că jucătorii Bocăi vor ieşi pe teren. "E rușinos că ni s-a cerut să intrăm pe teren astăzi, după toate aceste incidente grave. Nimeni nu ne poate obliga să facem asta! Dați-i cupa lui River!", a tunat Carlos Tevez în faţa jurnaliştilor.

Şefii Bocăi Juniors au cerut ajutorul Confederației sud-americane de fotbal (CONMEBOL) pentru a le acorda victoria la masa verde. Singurul care se opune ideii este chiar președintele Bocăi! "Vreau să cucerim trofeul pe teren!", a spus Daniel Angelici.

Linişte, vorbesc legendele!

Două dintre legendele Bocăi, Juan Román Riquelme şi Diego Maradona au reacţionat şi ei vehement după gravele incidente din apropierea stadionului lui River Plate. "Finala asta nici nu mai contează. E vorba de oameni, de sănătatea lor. Nu-mi vine să cred ce trăim! Trebuia să fie o sărbătoare", a spus Riquelme. 

La rândul său, marele Maradona (foto: tn.com.ar) a "explodat" la adresa preşedintelui ţării! Mauricio Macri a fost în tinereţe un fan înrăit al Bocăi Juniors."Este cel mai prost președinte din istorie! Din cauza lui se întâmplă tot! E lamentabil ce văd în țara mea. E o teroare și să ieși pe stradă astăzi...În țara asta nu mai există respect, nu mai văd decât violență și jafuri. Totul se întâmplă pentru că l-am votat pe Macri preşedinte! Aceasta este schimbarea promisă..", a tunat Diego Maradona. 

La scurt timp după incidentele de pe stradă, preşedintele CONMEBOL a reacţionat şi el. "Toți acești iresponsabili, care nu vor decât să distrugă finala, trebuie să înțeleagă odată pentru totdeauna: aici e fotbal, nu război!", a declarat Alejandro Dominguez.

Ce se întâmplă cu biletul tău la pariuri

 

MECIURI AMÂNATE / ANULATE ÎNAINTE SĂ ÎNCEAPĂ

Aşa cum spuneam mai sus, returul dintre River Plate şi Boca Junios (foto: clarin.com) ar trebui să se joace în această seară, dar sunt din ce în ce mai multe informaţii că oaspeţii nu vor să mai joace. 

Dacă meciul începe în maxim 48 de ore din momentul în care a fost programat inițial, atunci pariul rămâne valid și se așteaptă până când acesta este decis. În cazul în care trec mai mult de 48 de ore, atunci pariul este declarat ”nul”. Asta înseamnă că dacă respectiva selecție a fost jucată ca pariu single, atunci miza va fi returnată. În cazul în care ai jucat pariul pe un bilet cu mai multe meciuri, atunci respectivul pariu primește cotă 1.00.

MECIURI AMÂNATE / ANULATE DUPĂ CE ÎNCEP

Situația este cam aceeași ca mai sus; dacă meciul se reia în maxim 48 de ore, atunci pariul rămâne în picioare. În caz contrar se acordă cotă de 1.00. Regula cu 3 ore pentru reprogramarea partidei poate rămâne și ea în picioare. Totuși în cazul meciurilor amânate / anulate după ce încep, sunt de făcut câteva mențiuni importante.

A. Ce se întâmplă dacă pariul este deja decis?

Presupunem că ai plasat pe un meci de fotbal un pariu de tipul ”under / over 2.5”, iar în minutul 60 , la scorul de 3:1, partida este amânată. În acest moment, indiferent de ce ai pariat, pariul tău va fi considerat decis. Dacă ai pariat pe sub 2.5 goluri, atunci pariul este pierzător. Dacă ai pariat pe over 2.5 goluri, atunci pariul este câștigător. Şi asta pentru că, indiferent ce s-ar întâmpla în ultimele 30 de minute de joc, rezultatul pariului nu are cum să se mai schimbe.

În mod normal, dacă scorul este 0:0 și meciul este întrerupt în minutul 85, atunci orice pariu over / under nu ar trebui considerat decis, pentru că teoretic și over-ul încă poate ieși (chiar dacă șansele sunt foarte mici). Doar pariurile decise matematic sunt declarate câștigătoare / pierzătoare.

B. Ce se întâmplă dacă un meci este decis la masa verde?

Presupunem că suporterii intră pe teren și întrerup un meci de fotbal înainte ca pariul tău pe respectivul joc să fie decis. Chiar dacă una dintre echipe câștigă la masa verde, pariul tău va primi cotă de 1.00 pentru că rezultatul nu a fost decis pe teren.

Tot cotă 1.00 ar trebui acordată și în condițiile în care un meci de fotbal este întrerupt, pentru că una din echipe a avut 4 jucători eliminați, caz în care respectiva echipă pierde cu 0:3. Şi în această situaţie ar putea exista mici excepţii, aşa că cel mai indicat ar fi ca să citiţi bine regulamentul agenţiei de pariuri în cauză.

 

Pariază la casele de pariuri online legale recomandate şi încasează un super-bonus de bun venit!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX