1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Jucător de naţională, dorit în locul lui Gnohere la FCSB. Când se joacă ultimele etape din 2018

Jucător de naţională, dorit în locul lui Gnohere la FCSB. Când se joacă ultimele etape din 2018

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-11-22 09:06:55

image Jucător de naţională, dorit în locul lui Gnohere la FCSB. Când se joacă ultimele etape din 2018

Gigi Becali este în căutare de jucători noi, iar Telekomsport vehiculează faptul că patronul lui FCSB a pus ochii pe un jucător despre care se ştie prea puţin. Florentin Matei, un fotbalist crescut la gruparea patronată de Becali, este considerat ca fiind o variantă foarte bună pentru linia ofensivă a echipei lui Dică. 

Pariază pe Liga 1 Betano cu 500RON EXTRA la prima depunere!

Se spune că Matei ar putea veni liber de contract, caz în care Gigi Becali e decis să-i ofere un salariu de top - care l-ar face cel mai bine plătit jucător al lui FCSB. "Am fost sunat de câteva echipe din România şi mă gândesc acum...Sunt deschis la orice discuţie în perioada asta, cu absolut orice echipă din Liga 1", a declarat Florentin Matei pentru Gazeta - care scrie că CFR Cluj şi CSU Craiova sunt alte echipe interesate de mijlocaşul de 25 de ani (aflat sub contract cu saudiţii de la Al Ittihad Kalba). 

În Arabia Saudită intenţionează să plece şi Harlem Gnohere, fotbalist care ar putea fi înlocuit la FCSB de către George Puşcaş. Golgheterul naţionalei U21 a României şi marcator al unui gol în meciul cu Lituania de la Ploieşti, atacantul lui Palermo este dorit cu insistenţă de Becali.

Potrivit presei sportive din România, patronul lui FCSB este dispus să le achite sicilienilor de la Palermo 3,5 milioane de euro în schimbul lui Puşcaş - cu aproape 1 milion de euro peste actuala cotă de piaţă a jucătorului, conform site- transfermarkt.

Sunt informaţii că Gigi Becali are şi varianta de rezervă în cazul în care Puşcaş refuză oferta sau italienii nu sunt de acord cu suma înaintată. Atacantul Craiovei,  Andrei Burlacu l-a impresionat şi el pe patronul lui FCSB şi se pare că afacerea se poate uşor încheia - în condiţiile în care Burlacu nu are nicio şansă la titularizare în faţa lui Koljic şi Alexandru Mitriţă. Iar preţul cerut de olteni pentru Andrei Burlacu este unul pe care Becali şi-l permite la orice oră - 1,5 milioane de euro. 

În acelaşi timp, Nicolae Dică l-ar putea pierde în această iarnă pe Dennis Man. Dorit şi de Mourinho la United, fotbalistul de 20 de ani ar putea ajunge în Turcia! Potrivit publicaţiei Fotomac, şefii lui Fenerbahce sunt dispuşi să le ia faţa englezilor şi să-l transfere în această iarnă pe Man. "Lovitură pentru Manchester United! El este viitorul star al lui Fener", au scris turcii. Abia acum s-a aflat că Dennis Man a fost urmărit din tribune de trimişi ai lui Fener şi la derby-ul cu Dinamo. 

Andrei Ivan este şi el curtat intens de către cei de la FCSB. Iar de atacantul lui Rapid Viena, Becali a vorbit în urmă cu câteva săptămâni când a spus că şi Ivan şi Dorin Rotariu sunt doriţi la echipă.

"Poate juca oriunde în atac, pe orice poziţie, are abilitate, are viteză, are tehnică, are calitate", a spus Viorel Moldovan când a fost întrebat ce părere are despre fostul jucător al Craiovei. Împrumutat de Krasnodar la Rapid Viena, Ivan este cotat pe piaţa transferurilor la 1,2 milioane de euro - cu 1,8 milioane de euro mai puţin decât preţul plătit Craiovei de ruşi în vara lui 2017. 

După 15 etape scurse din acest sezon, FCSB se păstrează la două puncte în spatele liderului CFR Cluj. Campionii României au o misiune mult mai uşoară în etapa din acest week-end, în vreme ce Dică are o deplasare grea la Iaşi - unde bucureştenii au cedat ultimele două partide la acelaşi scor, 0-1.

Pariază pe victoria lui CFR Cluj cu Chiajna la o cotă mărită de 50.00!

Pentru că veni vorba de meciuri, să spunem că ultima etapă din acest an este programată să se desfăşoare între 19 şi 22 decembrie. Iar meciul vedetă al finalului de an este chiar disputa dintre FCSB şi CFR Cluj - care se va juca pe 22 decembrie (ora 20:00). La reluarea campionatului, în 2019, se vor mai disputa 5 etape din sezonul regulat. Apoi se va intra în play-off şi play-out - competiţii care vor stabili noua campioana a României şi echipele ce vor juca în Europa şi, respectiv, echipele care vor retrograda.

Programul meciurilor din ultimele trei etape din 2018:  

Etapa 18:

4 decembrie - Voluntari vs Hermannstadt (17.30)
                        - Dinamo-CFR Cluj (18.00)
  
5 decembrie - Gaz Metan vs Viitorul (17.30)
                          - Sepsi – FCSB (20.00)
   
6 decembrie - Dunărea Călărași vs Astra Giurgiu (14.00)
                         - FC Botoșani vs Poli Iași (17.00)
                         - Concordia Chiajna – Universitatea Craiova (20.00)
  
Etapa 19:
  
8 decembrie - Hermannstadt vs Dinamo (17.00)
                        - CFR Cluj vs Gaz Metan (20.00)
  
9 decembrie - Poli Iași vs Dunărea Călărași (14.00)
                        - Astra vs Chiajna (17.00)
                        - FCSB vs Viitorul (20.00)
  
10 decembrie - Sepsi vs FC Botoșani (17.30)
                          - CSU Craiova vs Voluntari (20.00)
  
Etapa 20:
  
14 decembrie - Concordia Chiajna vs Poli Iași (20.00)
   
15 decembrie - Voluntari vs Astra (14.00)
                           - Gaz Metan vs Hermannstadt (17.00)
                           - Dinamo vs CSU Craiova (20.00)
  
16 decembrie - Dunărea Călărași vs Sepsi (14.00)
                          - FC Botoșani vs FCSB (20.00)
  
17 decembrie - Viitorul vs CFR Cluj (20.00)
  

Etapa 21:

19 decembrie - CSU Craiova vs Gaz Metan (20.00)
  
20 decembrie - FC Botoșani vs Dunărea Călărași (17.30)
                          - Astra vs Dinamo (20.00)
  
21 decembrie - Poli Iași vs Voluntari (17.30)
                           - Sepsi vs Chiajna (20.00)
  
 22 decembrie - FCSB vs CFR Cluj (20.00)

 

Pariază pe Liga 1 Betano la una din agențiile recomandate cu un super bonus de bun venit!

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX