1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Jucătoare din România la Australian Open 2019

Jucătoare din România la Australian Open 2019

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-01-15 14:34:15

image Jucătoare din România la Australian Open 2019

6 jucătoare din România au luat startul la Melbourne, pentru primul turneu de mare șlem al anului. Conform infograficului realizat de operatorul digital de pariuri și cazinou Betano, doar Simona Halep și Irina Begu au ajuns până în utimele 16 jucătoare în edițiile precedente, ele fiind și singurele românce rămase în competiție după primul tur.


Simona Halep a trecut de Kanepi, dar pot urma dueluri cu surorile Williams

Numărul 1 mondial a început bine turneul, trecând de Kaia Kanepi și răzbunând eșecul din primul tur al US Open 2018. Pentru ea, însă, sfertul de tablou e unul extrem de greu. În turul anterior o va întâlni pe Sofia Kenin, aflată pe locul 37. Kenin are 20 de ani și tocmai a câștigat primul turneu WTA din carieră, la Hobart. Drumul spre tabloul principal poate deveni și mai greu apoi, iar Simona ar putea juca împotriva lui Venus Williams în turul 3 și împotriva Serenei Williams în optimi. Conform cotelor Betano, Serena are cele mai mari șanse să câștige primul sfert de tablou, urmată de Karolina Pliskova și Simona Halep.

Cu Sofia Kenin, în turul 2, Simona pornește cu prima șansă, iar Betano oferă 1.35 pentru o victorie a româncei și 1.88 pentru o victorie în două seturi!


Repetă Begu performanța din 2015?

Irina Begu are în palmares o calificare în optimi la Melbourne, obținută în 2015. Ca și la ediția actuală, atunci a început turneul cu un succes în fața unei jucătoare din Germania și, în turul secund, se înfruntă cu o cehoaică. Adversara de mâine este Petra Kvitova, favorita numărul 8. Begu nu a trecut vreodată de Kvitova, pierzând toate cele trei meciuri de până acum: la Madrid și Roland Garros în 2015, și la Sankt Petersburg în 2018. Cotele Betano o dau favorită pe Kvitova, cu 1.11, față de cota 6.75 a Irinei.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX