1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Israel – România, meciul care poate aduce calificarea tricolorilor la Euro 2024

Israel – România, meciul care poate aduce calificarea tricolorilor la Euro 2024

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-11-17 15:50:43

image Israel – România, meciul care poate aduce calificarea tricolorilor la Euro 2024

Cu două etape rămase de disputat până la încheierea preliminariilor EURO 2024 echipa României are soarta calificării la turneul final în propriile mâini. Tricolorii pot obține biletele la Campionatul European la partida cu Israel de sâmbătă, ora 21:45, meci care se dispută pe teren neutru, în Ungaria. Un amănunt în plus care poate înclina balanța în favoarea tricolorilor. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din preliminariile Euro 2024 cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de sâmbătă, 18 noiembrie, am ales meciul Israel – România din preliminariile EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe opt piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc.

Israel – România (sâmbătă, 18 noiembrie, ora 21:45)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.90)
Șansă dublă – X2 (cota 1.50)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.02)
Goluri prima repriză – Sub 0.5 (cota 2.60)
Cornere – Peste 8.5 (cota 1.72)
România Total cartonașe – Peste 2.5 (cota 1.60)
România șuturi pe poartă – Sub 4.5 (cota 1.65)

În clasamentul Grupei I cele două echipe sunt despărțite de patru puncte, astfel că România are nevoie de un egal pentru a obține calificarea la Campionatul European înaintea etapei finale, când tricolorii vor primi replica Elveției pe Arena Națională.

Israel a remizat în restanța cu Elveția (1-1) disputată cu doar câteva zile în urmă pe același teren al Academiei Pușkaș din Ungaria, un rezultat care nu schimbă prea mult datele problemei.

Pentru a mai avea vreo șansă la locul doi Israel e obligată să câștige, caz în care România se vede la rândul ei obligată să câștige în ultima etapă contra Elveției.

Un egal în meciul Israel – România va face ca tricolorii să obțină matematic calificarea la Campionatul European. Ar fi prima prezență la un turneu final după opt ani de așteptare.

Meciul tur disputat pe Arena Națională s-a încheiat la egalitate (1-1), impresia generală fiind că echipa lui Edward Iordănescu a scăpat ieftin după un joc foarte bun al Israelului.

Între timp, Israel a pierdut în Kosovo (1-0) și a remizat in extremis cu Elveția (1-1), meciuri restanță care ar fi trebuit să se dispute în fereastra din octombrie, dar care au fost amânate din cauza războiului declanșat de armata israeliană în Gaza.

Meciul de sâmbătă seara va fi al 30-lea între Israel și România. Bilanțul este favorabil tricolorilor, care au câștigat 16 dintre întâlniri, în timp ce Israel s-a impus doar de șase ori.

Ultimele două meciuri s-au încheiat la egalitate, cu goluri marcate de ambele echipe.

România a învins ultima oară Israel (2-1) în martie 2018, într-o partidă amicală. Rezultat care a pus capăt unei serii de patru victorii consecutive obținute de Israel, între 1998 și 2010, toate în meciuri amicale.

Jocul de sâmbătă seara va fi doar al patrulea oficial între cele două selecționate, după cele două dintre preliminariile EURO 96, când România a obținut patru puncte în disputele cu Israel.

Cota 19.00

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Israel – România din Grupa I a preliminariilor EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 19.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 950,00 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă în meciul Israel – Elveția echipa pe care ai pariat are 2-0 în orice minut al meciului, atunci pariul tău este câștigător din acel moment, indiferent de rezultatul final, dacă cealaltă echipă egalează sau chiar câștigă partida. 

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Miza înapoi la 0-0

Pe Betano, un scor alb la finalul meciului reprezintă întotdeauna un adevărat ”colac de salvare”.  Pariază înainte de debutul unui meci pe pronosticurile pauză/final sau scor exact și dacă rezultatul final va fi 0-0, Betano îți va returna miza! Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar în cazul pariurilor simple pe fotbal.

Pariază pe meciurile din preliminariile Euro 2024 cu un bonus atractiv de bun venit!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX