1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Simona trăiește american dream! INFOGRAFIC Halep la US Open: trei adversare, trei outsidere, trei cote

Simona trăiește american dream! INFOGRAFIC Halep la US Open: trei adversare, trei outsidere, trei cote

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-08-26 17:47:03

image Simona trăiește american dream! INFOGRAFIC Halep la US Open: trei adversare, trei outsidere, trei cote

Simona Halep (28 de ani, 4 WTA) e marea speranță a României la o performanță mare la US Open 2019 (26 august, 8 septembrie), ultimul Grand Slam al anului. A doua favorită a cotelor la pariuri sportive online oferite de Betano.ro, constănțeanca a avut parte de o tragere la sorți benefică și țintește prima finală a carierei pe cimentul de la Flushing Meadows.

Visul american al Simonei începe marți, cu un meci contra americancei Nicole Gibbs, adversară pe care o conduce cu 1-0 la meciuri directe și în fața căreia pleacă din postura de mare favorită, și poate continua cu o partidă contra ucrainencei Kateryna Kozlova. Pe un traseu logic, ar urma Sorana Cîrstea sau Caroline Wozniacki, dar și o confruntare foarte așteptată, în optimi, cu canadianca de origine română Bianca Andreescu.


Traseul Simonei spre titlul de la US Open 2019:

  • Turul 1: Nicole Gibbs
  • Turul 2: Kateryna Kozlova
  • Turul 3: Sorana Cîrstea / Caroline Wozniacki
  • Turul 4: Bianca Andreescu
  • Sferturi: Sloane Stephens / Petra Kvitova
  • Semifinale: Naomi Osaka / Kiki Bertens
  • Finală: Serena Williams / Ashleigh Barty / Karolina Pliskova / Elina Svitolina


Simona Halep poate redeveni lider mondial după US Open 2019

Cea mai bună performanță a Simonei la US Open e semifinala din 2015, iar 2018 a venit cu o eliminare prematură, în primul tur, care-i permite, însă, să spere din nou la statutul de lider mondial. Halep atacă ediția din 2018 cu 17 victorii și opt înfrângeri pe hard, iar un context avantajos o poate aduce în fruntea ierarhiei mondiale. Jucătoarea noastră are de apărat doar 10 puncte, iar un eventual triumf la New York o readuce în postura de regină a WTA dacă Ashleigh Barty nu trece de faza sferturilor de finală, iar Karolina Pliskova nu ajunge să joace meciul cu trofeul pe masă.

Top 5 cote Betano pentru câștigarea US Open 2019:

  • Serena Williams – 6.50;
  • Simona Halep – 8;
  • Ashleigh Barty – 10;
  • Madison Keys, Naomi Osaka, Bianca Andreescu – 12;
  • Karolina Pliskova – 15;


US Open 2019, cote speciale pentru Simona și outsiderele turneului

Ca la fiecare turneu de Grand Slam, Betano a pregătit o ofertă specială la pariuri sportive online, iar Simona Halep e una dintre atracții. În cazul în care Simona câștigă la Flushing Meadows fără set pierdut, curajoșii se aleg cu o cotă câștigătoare de…30 Mai departe, pariurile speciale includ un traseu mai lung al Simonei decât majoritatea rivalelor din WTA, dar și etapa de eliminare, numărul de game-uri pierdute, numărul de ași sau duble greșeli al jucătoarei din Constanța.

Outsidere? Pe lângă jucătoarele de top, văzute cu șanse bune la câștigarea trofeului, se evidențiază fostul lider mondial Victoria Azarenka (cotă 25), grecoaica Maria Sakkari (cotă 50) și tânăra poloneză Iga Swiatek (125).

Deznodământul? Îl vom afla pe 5 septembrie când, speră întreaga Românie, Simona va ridica deasupra capului al treilea turneu de Mare Șlem al carierei.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX