1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. INFOGRAFIC FCSB – Dinamo | Εi sunt “oamenii-derby”

INFOGRAFIC FCSB – Dinamo | Εi sunt “oamenii-derby”

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-10-04 17:41:22

image INFOGRAFIC FCSB – Dinamo | Εi sunt “oamenii-derby”

FCSB – Dinamo, Marele Derby programat sâmbătă (Arena Națională, 20:30) în etapa a 12-a a sezonului regular din Liga 1 2019/2020, live pe Betano.ro alături de o gamă variată de pariuri sportive online, aduce față în față cunoștințe mai vechi. Pentru unii va fi una dintre primele experiențe în fața a zeci de mii de fani, pentru alții va reprezenta ceva obișnuit.

Cotele Betano la pariuri sportive online pentru FCSB – Dinamo: gazdele, favorite pe Arena Națională!

Vecine de clasament (FCSB ocupă locul nouă, cu 14 puncte, Dinamo are cu un punct mai puțin), cele două mari rivale se întâlnesc din posturi mai puțin obișnuite, iar miza e apropierea de zona celor șase locuri care asigură prezența în play-off-ul Ligii 1. FCSB nu e doar favorita cotelor, ci are întâietate la toate capitolele: cele mai multe meciuri jucate în derby, cele mai multe goluri/assist-uri, cele mai multe cartonașe și cel mai valoros jucător.


Adi Popa, omul-derby. Are cele mai multe prezențe și cele mai multe assist-uri

Revenit în tricoul roș-albastru în acest an, mijlocașul ofensiv Adi Popa va bifa, sâmbătă, al 18-lea meci în compania marii rivale. Fotbalist care a prins o perioadă excelentă, cu Laurențiu Reghecampf pe bancă, “Motoreta” are și cele mai multe pase de gol dintre jucătorii aflați în cele două loturi – patru.

Cotele Betano la pariuri sportive online pentru titlul în Liga 1: ce șanse au FCSB și Dinamo

Dinamo răspunde prin liderul Dan Nistor, cel care ocupă locul întâi, la egalitate cu Harlem Gnohere, în topul marcatorilor (trei goluri), dar și locul al doilea în topul paselor decisive, cu trei assist-uri. La capitolul cartonașe galbene, lider este Mihai Pintilii, iar podiumul e completat de alți doi jucători de la FCSB – Adi Popa și Gnohere.


FCSB, de 2,5 ori mai valoroasă

Deși pozițile din clasament ar putea arăta un oarecare echilibru, FCSB stă incomparabil mai bine în ceea ce privește valorile de piață ale jucătorilor aflați în cele două loturi. Dacă Bogdan Vintilă are pe mână un lot cotat la 38,65 milioane de euro, cehul Dușan Uhrin Jr. se bazează pe jucători ale căror valori de piață însumează “doar” 15,28 milioane de euro. Și în ceea ce privește vârfurile celor două echipe din punct de vedere al cotelor de piață există o diferență uriașă, cu Dennis Man, cel mai valoros jucător de la FCSB (cotat la 5,5 milioane de euro), întrecându-l clar pe Filip Mrzljak, cel mai bine cotat dintre dinamoviști (1,2 milioane de euro).

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX