1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Incredibil: Neagu, out de pe lista pentru echipa turneului! Super-cotă la pariuri pe victoria României la Euro!

Incredibil: Neagu, out de pe lista pentru echipa turneului! Super-cotă la pariuri pe victoria României la Euro!

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-12-13 17:56:52

image Incredibil: Neagu, out de pe lista pentru echipa turneului! Super-cotă la pariuri pe victoria României la Euro!

Cota României la cucerirea titlului europen a scăzut la casele de pariuri online legale recomandate după ce s-a aflat că Neagu nu mai poate juca la acest European. Astfel, de la 10.00 ieri seară, acum cota "tricolorelor" a ajuns la 12.00 la această agenţie online. Situaţia se regăseşte şi aici, unde jucătoarele lui Ambros Martin (foto: ehf/Jozo Cabraja / kolektiff) au primit cota 11.00. Pe de altă parte, rusoaicele au aici cota 1.13 la victorie în semifinala cu România

Pariază pe Rusia vs România şi bucură-te de un bonus atractiv de bun venit!

Situaţia de la casele de pariuri nu i-a impresionat, însă, prea tare pe români, existând informaţii că foarte mulţi jucători de la noi din ţară au pariat pe victoria României cu Rusia atraşi, cu siguranţă, de cota execelentă care garantează un câştig multiplicat binişor. Gazdele mondialului sunt mari favorite la cucerirea trofeului - Franţa a făcut spectacol cu Germania în ultimul meci din grupa principală şi a primit cota 2.20 să câştige primul titlu european din palmares (după 3 medalii de bronz obţinute în 2002, 2006 şi 2016). 

Rusia a vrut să le strice socotelile franţuzoaicelor şi s-a dat la o parte, jenant, în meciul cu Suedia. "Tancurile" lui Trefilov au pierdut la 9 goluri diferenţă (30-39) - diferenţa necesară pentru ca nordicele să se califice în semifinale în cazul unei înfrângeri a Franţei la 11 goluri în faţa Germaniei. Numai că olandezele (foto: ehf/Jozo Cabraja / kolektiff) le-au îmvins la şase goluri diferenţă pe nemţoaice şi se vor bate cu Olanda pentru biletul care duce în marea finală. 

La această casă de pariuri online, olandezele au cota 3.80 să bată Franţa şi să se califice în finală, în vreme ce gazdele Europeanului au primit cota 1.38 să meargă mai departe. Pe de altă parte, aici franţuzoaicele au primit cota 1.80 pentru o victorie cu Olanda la o diferenţă de 3 sau mai multe goluri. 

Pariază pe semifinalele Europeanului de handbal feminin la această casă de pariuri online! 

 

Crina Pintea: "Vom juca şi pentru Cristina în meciul cu Rusia!"

Din păcate, România a rămas fără principala "gură de tun" - Cristina Neagu s-a ales cu o ruptură de ligamente încrucişate la genunchi şi va lipsi de pe teren minim şase săptămâni. Mesajele de susţinere pentru starul naţionalei au curs în valuri, iar cea mai bună jucătoare a lumii (foto: ehf/Anze Malovrh / kolektiff) a reacţionat printr-un mesaj postat pe contul ei de facebook. 

"Dragilor, vă mulţumesc pentru mesaje şi susţinere. Din păcate, veştile nu sunt deloc bune. De ce mă temeam, nu am scăpat: ruptură de ligament încrucişat anterior. Mă încearcă multe gânduri şi sentimente, dar tot ce pot să fac e să merg înainte. Rămân alături de fete până la final şi visul meu continuă prin ele!", a scris Cristina. 

Forţat de situaţie, selecţionerul Ambros Martin a chemat-o de urgenţă pe Bianca Bazaliu - neinclusă în lotul iniţial pentru Euro. Interul stânga al echipei CSM Bucureşti s-a alăturat "tricolorelor" la Paris ieri după-amiază şi este anunţată titulară în semifinala cu Rusia. "Vom juca şi pentru ea în meciul cu rusoaicele. Pentru că şi ea a jucat de atâtea ori pentru noi, a ajutat echipa asta când îi era cel mai greu", a declarat Crina Pintea - care a izbucnit în plâns în momentul accidentării Cristinei. 

Ambros Martin, "cheia" disputei cu Rusia 

În acest moment, Ambros Martin (foto: ehf/Anze Malovrh / kolektiff) este considerat unul dintre cei mai buni antrenori din Europa. Iar cel mai bine ştie asta selecţionerul Norvegiei, Thorir Hergeirsson ştie cel mai bine asta. "Nu am avut replică în faţa adversarilor. România a fost mai bună astăzi!", a spus Hergeirsson la finalul meciului pierdut cu România la opt goluri diferenţă (23-31). 

Pariază pe semifinala Rusia vs România de la Euro şi încasează un super-bonus de bun venit!

Selecţionerul României poate fi considerat "cheia" meciului cu Rusia. La începutul acestei veri, spaniolul le-a preluat pe rusoaicele de la Rostov Don şi a avut suficient timp să le "citească" pe handbalistele din naţionala lui Trefilov (foto: ehf/Uros Hocevar / kolektiff). Mai mult, nu mai puţin de 8 jucătoare de la adversare sunt elevele lui Ambros Martin la Rostov - situaţie care poate fi speculată la maxim de către antrenorul naţionalei noastre. 

Rusia şi România se cunosc foarte bine, cele două naţionale fiind adversare şi în preliminariile pentru Euro. Victoriile s-au împărţit frăţeşte, dar "tricolorele" au terminat grupa pe primul loc graţie jocului rezultatelor. După ce au cedat cu 25-30 în deplasare, handbalistele noastre s-au impus greu în retur la un singur gol diferenţă (26-25).

Marea noastră problemă este, desigur, absenţa Cristinei Neagu - o jucătoare capabilă să schimnbe de una singură soarta unui meci. Totuşi, n-ar trebui ca fetele lui Ambros Martin să se socotească dinainte învinse, în condiţiile în care Rusia a fost învinsă de selecţionata B a României (25-24) la Trofeul Carpaţi - competiţie la care româncele s-au încălzit pentru Europeanul din Franţa. 

Neagu, out de pe lista pentru echipa turneului! Crina Pintea şi Gabriela Perianu - reprezentantele României

(Credit Foto: Anze Malovrh / kolektiff)

Şase echipe s-au deplasat la Paris să se bată pentru primele 6 locuri în clasamentul general la Euro2018: Rusia, Franţa, Olanda, România, Suedia şi Norvegia. În aşteptarea ultimelor dispute, francezii i-au invitat pe fani să voteze jucătoarele preferate în echipa All Star a turneului. 

Voturile pot fi exprimate prin intermediul aplicaţiei oficiale a EHF disponibilă pentru Android și iOS. Sunt două variante pentru descărcarea aplicaţiei - Download din Apple app store sau Download din Google Play store.

Pentru prima dată, şefii EHF au pregătit premii atractive pentru toţi participanţii la vot - locul 1 va primi un tricou semnat de jucătoarele uneia dintre cele patru semifinaliste, dar şi mingea cu care se va juca în finală. Celelalte premii includ câte o minge, un tricou cu autografele jucătoarelor din echipa favorită şi un cadou din partea sponsorului EHF. 

EHF a stabilit o listă cu 40 de jucătoare dintre care fanii vor alege cel mai bun "7", plus cea mai bună apărătoare. Cea mai valoroasă jucătoare a turneului va fi selectată de către un expert al federaţiei europene în funcţie de voturile fanilor. Pentru echipa ideală de la Euro2018 voturile fanilor vor conta în proporţie de 40%, restul de 60 de procente aparţinând specialiştilor. 

(Credit Foto: Uros Hocevar / kolektiff)

Votul va rămâne deschis până sâmbătă, 15 decembrie 2018, iar echipa All-Star va fi anunțată pe 16 decembrie - ziua în care se va acorda trofeul echipei învingătoare. Jucătoarele de pe listă au fost selectate pe baza performanțelor de-a lungul turneului şi s-au avut în vedere nu doar cifrele individuale, ci şi evoluţiile din apărare, acţiuni stopate ale adversarelor, pase decisive şi recuperările din momentele importante ale fiecărui meci în care au evoluat. 

Doar trei jucătoare care au fost nominalizate printre cele mai bune la Euro2016 din Suedia şi-au făcut loc şi pe lista actuală, de la Europeanul din Franţa - este vorba despre Camilla Herrem (Norevegia), Nycke Groot (Olanda) și Carmen Martin (Spania). În total, 12 naţionale dau cele mai bune jucătoare pentru stabilirea echipei ideale de la Euro2018.

Rusia (foto: Uros Hocevar / kolektiff) şi Norvegia dau cele mai multe handbaliste (6 de fiecare parte), şi sunt urmate de Franța și Muntenegru (fiecare cu câte 5 jucătoare), Suedia, Serbia și Germania - fiecare cu câte 3 jucătoare.

România este reprezentată de două jucătoare, dar incredibil Cristina Neagu (foto: Anze Malovrh / kolektiff) lipseşte de pe lista handbalistelor nominalizate!! Ca să nu vorbim şi de Dumanska...Astfel, naţionala antrenată de Ambros Martin este reprezentată de Crina Pintea (secţiunea "cel mai bun pivot") şi Gabriela Perianu (secţiunea "cea mai bună apărătoare"). 

Lista celor 40 de jucătoare nominalizate pentru echipa ideală la Euro2018:

Portar: - Amandine Leynaud (Franţa)
               - Filippa Idehn (Suedia)
               - Katrine Lunde (Norvegia)
               - Tess Wester (Olanda)
               - Anna Sedoykina (Rusia)

Extremă stânga: - Majda Mehmedovic (Muntenegru)
                                - Nadine Schatzl (Ungaria)
                                - Camilla Herrem (Norvegia)
                                - Siraba Dembele (Franţa)
                                - Polina Kuznetsova (Rusia)

Inter stânga: - Emily Bolk (Germania
                         - Noemi Hafra (Ungaria)
                         - Durdina Jaukovic (Muntenegru)
                         - Anne Mette Hansen (Danemarca)
                         - Orlane Kanor (Franţa)

Centru: - Isabelle Gullden (Suedia)
                - Stine Oftedal (Norvegia)
                - Milena Raicevic (Muntenegru)
                - Daria Dmitrieva (Rusia)
                - Nycke Groot (Olanda)

Pivot: - Julia Behnke (Germania)
             - Heidi Loke (Norvegia)
             - Crina Pintea (România / foto: Anze Malovrh / kolektiff)
             - Sladana Pop-Lazic (Serbia)
             - Tatjana Brnovic (Muntenegru)

Inter dreapta: - Alexandra Lacrabere (Franţa)
                          - Anna Vyakhireva (Rusia)
                          - Jelena Lavko (Serbia)
                          - Hanna Blomstrand (Suedia)
                          - Alicia Stolle (Germania)

Extremă dreapta: - Katarina Krpez Slezak (Serbia)
                                  - Jovanka Radicevic (Muntenegru)
                                  - Carmen Martin (Spania)
                                  - Iuliia Managarova (Rusia)
                                  - Malin Aune (Norvegia)

Cea mai bună apărătoare: - Kelly Dulfer (Olanda)
                                                  - Gabriela Perianu (România / foto: Paul Ursachi / Sportpictures)
                                                  - Anna Sen (Rusia)
                                                  - Grace Zaadi (Franţa)
                                                  - Emilie Arntzen (Norvegia)

 

Pariază pe semifinalele Rusia vs România şi Olanda vs Franţa şi încasează un super-bonus de bun venit!

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX