1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Ianis, posibil titular cu Lituania. Mesajul lui Contra înaintea meciului de la Ploieşti

Ianis, posibil titular cu Lituania. Mesajul lui Contra înaintea meciului de la Ploieşti

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-11-16 20:13:27

image Ianis, posibil titular cu Lituania. Mesajul lui Contra înaintea meciului de la Ploieşti

Pentru prima oară în cariera sa, Ianis Hagi a fost convocat la naţionala de seniori. Evoluţiile de la naţionala Under21 l-au făcut pe selecţionerul Cosmin Contra să-l cheme la echipa mare - pentru care tatăl său a scris istorie alături de ceilalţi fotbalişti din "Generaţia de Aur".

Deschide cont și pariază pe victoria României cu Lituania la o cotă mărită de 40.00!

Contra a dezvăluit la conferinţa de presă de astăzi că Ianis (foto: Răzvan Păsărică / Sportpictures.eu) ar putea fi chiar titular în meciul cu Lituania de la Ploieşti. "Pe Ianis l-am văzut bine, băieții i-au primit foarte bine și pe el și pe Paşcanu. Eu l-am văzut foarte bine pe Ianis..", a spus selecționerul, care a ţinut să le răspundă şi celor care l-au criticat pentru selecţia de la naţională.

"Eu nu cred că am schimbat foarte mult. Au fost schimbări de 3-4 jucători și unele schimbări au fost motivate de suspendări și accidentări. E greu să fii afară și să comentezi ce se întâmplă înăuntru. Eu sunt genul de antrenor care nu a comentat deciziile niciunuia dintre ceilalți antrenori. Se pare că la noi există moda ca toată lumea să-și dea cu părerea și să facă anumite afirmații. Nu mă deranjează niciun atac, consider că sunt păreri și eu cred că ar trebui să ne respectăm mai mult", a spus Contra (foto: Sportpictures.eu).  

Selecţionerul României este nemulţumit şi de faptul că aproape nimeni nu apreciază progresul făcut de anumiţi jucători de la echipa de tineret pregătită de Rădoi. "Sunt jucători de la tineret care pot face pasul spre echipa mare. Dar, dacă am ajuns să fim criticaţi, deşi echipa naţională n-a pierdut niciun meci în acest an...nu ştiu ce se mai poate întâmpla, vom fi crucificaţi!..".

"Dacă în 2018 tot vorbim de eşecuri şi nu de chestiile pozitive de la naţională, atunci suntem departe de ceea ce cred eu că e adevărul la naţională. Cu mine au debutat 13 jucători tineri, am avut 5 jucători sub 21 de ani cu Serbia, doi sub 19 ani, echipa este neînvinsă, dar nu ştiu ce-şi mai doresc presa şi suporterii. Dacă nu văd o schimbare în bine, atunci undeva ori greşim noi, ori publicul şi presa au alte opinii şi idei faţă de ale noastre”, a replicat "Guriţă".

Deschide cont și pariază pe total goluri în România vs Lituania la o cotă mărită de 50.00!

Dorin Rotariu (foto: Sportpictures.eu) este jucătorul pe care Cosmin Contra l-a folosit în ultimele două partide din Liga Naţiunilor şi de la care selecţionerul are pretenţii mult mai mari. Plecarea la AZ Alkmaar nu l-a dat pe spate pe Contra, care l-a sfătuit pe fostul jucător al lui Dinamo să-şi găsească o echipă unde să joace meci de meci.   

"Vreau să joace meci de meci. E tânăr, talentat, are un potenţial enorm, iar mie îmi place foarte mult. Anul trecut a avut continuitate la Mousron, dar din păcate anul acesta nu a făcut cea mai bună alegere. El nu joacă foarte mult la noua echipă. În iarnă, indiferent că va fi România sau străinătate, sper să-şi găsească o echipă la care să joace", i-a transmis Contra lui Dorin Rotariu. 

Selecţionerul României (foto: Sportpictures.eu) ar putea pregăti câteva surprize pentru meciul cu Lituania şi spune că cine va intra pe teren din primul minut va fi pregătit sută al sută să îmbrace tricoul naţionalei. "Dacă vor începe meciul, înseamnă că au făcut-o foarte bine săptămâna aceasta la antrenamente. În mintea mea este o strategie să mă gândesc și la meciul din Muntenegru. Vom vedea ce va fi la meciul cu Lituania".

Casele de pariuri online legale recomandate s-au pregătit aşa cum se cuvine de meciul României cu Lituania şi pune la dispoziţia clienţilor super-oferte pe "tricolori". Mai jos sunt doar câteva exemple de oferte pe partida din Liga Naţiunilor. De asemenea, înainte să vă faceţi biletul la pariuri, nu uitaţi să vă uitaţi peste pontul recomandat pe site-ul nostru pentru meciul România vs Lituania. 

 

Deschide cont și pariază pe total goluri în România vs Lituania la o cotă mărită de 50.00!

AICI 

găseşti amănunte despre ofertă! 

 

Deschide cont și pariază victoria României cu Lituania la o cotă mărită de 40.00!

Intră AICI pentru detalii despre ofertă!

 

Pariază pe gol marcat România la o cotă mărită de 50.00!

Pentru mai multe detalii despre ofertă intră AICI

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX