1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Știm grupele de la Euro 2020! Ce meciuri am putea vedea la București?

Știm grupele de la Euro 2020! Ce meciuri am putea vedea la București?

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-12-02 13:22:24

image Știm grupele de la Euro 2020! Ce meciuri am putea vedea la București?

Sâmbătă a avut loc la Romexpo în București tragerea la sorți pentru grupele Campionatului European de Fotbal din 2020. Acum știm în mare programul de la Euro, deși mai pot apărea modificări în funcție de ce se va întâmpla în barajele Nations League.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!


F, grupa morții. România salvată de statusul de echipă gazdă

Fără îndoială Grupa F este grupa morții. Din ea face parte campioana mondială Franța, campioana europeană Portugalia, dar și campioana mondială din 2014, Germania. De aici lucrurile se complică un pic. Teoretic în această grupă va mai veni câștigătoarea barajului A Nations League. Deci dacă oricare dintre Ungaria, Bulgaria sau Islanda va câștiga barajul din care facem parte și noi, atunci echipa respectivă merge în Grupa Morții. Dar dacă noi îl câștigăm, atunci vom merge în grupa C fiindcă suntem țară gazdă, iar aceea este singura grupă în care putem fi repartizați. În acest caz câștigătoarea barajului ligii D din Nations League va merge în grupa F. Astfel putem arunca în acea grupă infernală o națională debutantă la Euro precum Kosovo de exemplu.

 

Ce meciuri vom vedea la București?

Dacă ne calificăm la Euro 2020, atunci National Arena va găzdui următoarele partide:

Dacă nu ne calificăm la Euro, locul nostru va fi luat de o echipă din barajul D, și vom avea:

Singurul meci bătut în cuie este Ucraina - Austria. Începând cu aceeași dată și oră s-ar putea juca simultan Olanda vs România dacă ne calificăm. Totuși acel meci se va juca 100% în Olanda pentru că așa a ieșit la tragerea la sorți.

Vom mai avea la București și o optime de finală de pe 29 iunie. Aici va juca câștigătoarea grupei F ( PortugaliaFranțaGermania) cu locul 3 din grupa A, B sau C. Deci cu siguranță vom vedea o super națională pe Arena Națională, și cu multă șansă ar putea întâlni chiar România

 

Începând cu 4 decembrie putem aplica din nou pentru bilete la Euro

Așa cum probabil deja știi, s-a putut aplica astă vară pentru bilete la Euro. Doar o parte dintre cei care au aplicat au avut norocul de a primi biletele dorite. Pentru ceilalți există însă o a doua șansă. UEFA va oferi începând cu data de 4 decembrie posibilitatea de a aplica din nou pentru bilete, urmând să aibă loc o nouă loterie. Dacă ne vom califica la Euro, atunci vor fi oferite românilor bilete suplimentare. Dar asta doar după barajul din martie.

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX