1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Grozav, Delorge și Mezague - out! Aliji și Atmane, noii "câini" ai lui Rednic

Grozav, Delorge și Mezague - out! Aliji și Atmane, noii "câini" ai lui Rednic

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2018-11-02 19:37:56

image Grozav, Delorge și Mezague - out! Aliji și Atmane, noii "câini" ai lui Rednic

De parcă nu le era de ajuns situația în care se află echipa, Dinamo și-a luat adio și de la Cupa României după înfrângerea în fața necunoscuților de la Csikszereda. Înfrângerea a căzut precum un trăsnet pentru Mircea Rednic, care a decis să se despartă de trei jucători într-o primă fază - Gicu Grozav (foto: sportpictures.eu), Kino Delorge și Teddy Mezague. Presa sportivă anunță că următorii pe listă sunt Gomelt și Katsikis.

Se pare că Rednic avea deja pregătite variantele pentru înlocuirea celor trei. Astfel, Dinamo a anunțat astăzi pe site-ul oficial transferul a doi jucător - Rachid Ait-Atmane și Naser Aliji, un fundaș stânga de 24 de ani cu cetățenie elvețiană. Cei doi au efectuat vizita medicală la INMS București și s-au alăturat deja lotului echipei care se află la Săftica. 

11 selectii are Naser Aliji (foto: fcdinamo.ro) în prima reprezentativă după ce a bifat prezențe la naționalele de tineret (U21, U19, U 18) ale Elveției.

La patru echipe a mai evoluat până acum Aliji - la FC Basel, Vaduz, Kaiserslautern și Virtus Entella - echipă pentru care a bifat 17 meciuri în sezonul trecut din Serie B. Vârful carierei de până acum a fost FC Basel, echipă alături de care a câștigat trei titluri de campion în Elveția (2014, 2015 și 2016).

În ceea ce-l privește pe Ait-Atmane (foto: prosport.ro), acesta a evoluat ultima dată pentru Sporting Gijon - grupare care l-a împrumutat însă la Beveren.

În vârstă de 25 de ani, Atmane este fundaș stânga devenit liber de contract din această vară și care a mai evoluat în cariera sa pentru Lens și Tenerife.

E supărare mare și la FCSB

Cu multe schimbări operate de Dică din diferite motive, FCSB a capotat și ea în Cupă în meciul cu Dunărea Călărași. Cu 2-0 au condus jucătorii lui Dan Alexa până în ultimele 10 minute, atunci când puștiul de 17 ani Cristian Dumitru a marcat singurul gol al oaspeților.

A fost meciul după care portarul Andrei Vlad (foto: prosport.ro) a fost din nou pus la "zid" în urma unei evoluții slabe. Dar cel care a pus cel mai bine punctul pe "i" a fost Florin Prunea. Fostul portar al lui Dinamo e de părere că Andrei ar fi mai bine să plece de la FCSB. 

"Lucrurile sunt foarte clare. E foarte talentat, dar trebuie să plece. Deja devine un complex FCSB pentru el, e presiune. Va greși și dacă se va transfera la altă echipă, dar va fi altceva..Trebuie să plece. Nu e bine nici pentru el și nici pentru FCSB!", a declarat Prunea la Prosport Live.

Andrei Vlad (foto: sportpictures.eu) a apărat în 4 partide în acest sezon, dar evoluțile sale au fost neconvingătoare și l-au făcut pe Gigi Becali să declare că a greşit în momentul în care l-a transferat de la Craiova. Bălgrădean a fost transferat la urgență de FCSB, iar puștiul de 19 ani a lustruit banca.

Dică a vrut să-i mai ofere o șansă în meciul din Cupă cu Dunărea Călărași, dar Vlad tot n-a reușit să demonstreze că se poate conta pe el. A greșit la ambele goluri ale adversarilor și e foarte probabil ca Becali să-l fi pus deja pe lista de transferuri în această iarnă. 400 de mii de euro a plătit FCSB pentru el ìn 2017. Acum nu e sigur că Becali își va recupera investiția.

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX