1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Gigi Becali revoluționează merchandising-ul. FCSB se poate umple de bani!

Gigi Becali revoluționează merchandising-ul. FCSB se poate umple de bani!

victorpartan
victorpartan

2020-01-24 09:27:25

image Gigi Becali revoluționează merchandising-ul. FCSB se poate umple de bani!

Gigi Becali revoluționează merchandising-ul mondial. FCSB se poate umple umple de bani din marketing, chiar dacă nu mai vinde tricouri și fulare. Țara va fi împânzită de food truck-uri cu însemnele clubului, din care s-ar vinde brânză, lapte, iaurt și pastramă de oaie de la patron. În timpul meciurilor, fanii vor flutura sacoșe cu brânză deasupra capului.

Potrivit Prosport, Gigi Becali a decis să renunțe la departamentul de marketing al FCSB: „Eu pierdeam 100.000 de euro pe an pe imprimerie, pe material, făcusem și mașină din aia să mergem prin țară să vindem tricouri. I-am zis lui Argăseală: Gata, stop! Argăseală mi-a spus că trebuie să vindem tricouri. Cum să vindem tricouri când pierd 100.000 de euro?”.

Între timp, GSP a scris că în secțiunea de brânzeturi din meniul fotbaliștilor fecesebiști există sortimentul „brânză de la patron”, produsă, evident, din lapte de la oile lui Becali. 

„Mie cel mai mult îmi place friptura de pui din miel de la patron”, s-ar fi confesat unui îndepărtat Harlem Gnohere, care a refuzat oferta de la Al Ahly Cairo după ce s-a interesat și a aflat că în Egipt nu a ajuns încă brandul „de la patron”.

Experții financiari de la palat îi dau dreptate lui Becali și susțin că timpul merchandising-ului cu tricouri și fulare a trecut, doar cluburi lipsite de viziune ca Juventus, Real Madrid sau Bayern Munchen continuând să se ocupe cu așa ceva.  În schimb, ei estimează că fanii ar lua cu asalt mașinile din care s-ar vinde brânză, lapte, iaurt și slăninuță de la patron. 

Becali va mânca brânză non-stop!

„Tocmai am comandat 678 de food truck-uri frigorifice cu însemnele clubului. Producătorii au făcut o greșeală: au desemat capul Lisei Simpson în loc de stemă. A, dar stați așa! Chiar asta este stema! Eu sunt nou aici. Oricum, pe una din părți, mașinile au un ecran mare pe care se va transmite un reality show cu domnul Becali, care va mânca brânză non-stop, timp de o lună”,  ne-a declarat Emilian Brânzică, directorul noului departament de marketing al lui FCSB.

Meme Stoica, Valeriu Argăseală și Helmuth Duckadam ar putea fi dați afară pentru că nu s-au gândit la acest tip de merchansising. „În loc de fulare, fanii vor flutura deasupra capului sacoșe cu brânză. Bine, e indicat să poarte pelerine, pentru că mai curge zer”, a detaliat Brânzică. Nu se mai vând tricouri, dar suporterii vor putea cumpăra cojoace cu mânecă scurtă, din lână, de la patron.

Pentru noul imn al echipei, Scooter a fost solicitat să pună pe muzică ultima odă adusă brânzei de însuși Gigi Becali: 

„Mănânc doar brânză făcută de mine 
Mănâncă și tu, o să-ți fie bine!
Halesc brânză cu muștar
Păstrămioară la grătar 
Titlul îl câștigăm în mod clar!
Brânză cu muștar,
Brânză cu muștar
Vă dau tuturor în dar!".

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Marius Huțu
+12.68
Câștigate
5
Pierdute
2
2
Ionuţ Angheluţă
+8.5
Câștigate
1
Pierdute
0
3
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX