1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Germania: 3.Liga se reia pe 15 mai. Situația din clasament este rar întâlnită

Germania: 3.Liga se reia pe 15 mai. Situația din clasament este rar întâlnită

victorpartan
victorpartan

2020-05-13 22:25:09

image Germania: 3.Liga se reia pe 15 mai. Situația din clasament este rar întâlnită

3.Liga este prima competiție care se reia în Germania. Spre deosebire de 1.Bundesliga și 2.Bundesliga, al căror restart este programat pentru 16 mai 2020, al treilea eșalon își încheie pauza forțată vineri, 15 mai. 

Situația din clasament, după 27 de etape, este rar întâlnită în fotbalul mondial: echipele de la locul 1 la locul 11 sunt implicate în lupta pentru promovare, iar celelalte, de la locul 12 la ultimul loc, luptă pentru evitarea retrogradării. Așadar, nu va exista niciun meci fără miză.  

Referindu-ne la partea superioară a ierarhiei, observăm că sunt numai 5 puncte între Uerdigen 05 (locul 11) și Waldhof Manheimm 07 (locul 2), prima echipă de pe loc promovabil direct.

Bayern Munchen II are lotul cel mai valoros, potrivit transfermarkt.com (32,5 milioane de euro). Urmează 1.FC Kaiserslautern (7,73 milioane) și FC Ingolstadt (7 milioane). 

Nu s-au făcut transferuri importante în pauza forțată, ultimele mutări datând de la începutul acestui an: FC Chemnitzer l-a adus pe fundașul central Lennard Maloney de la Union Berlin (Bundesliga). Wurzburger Kickers i-a adus pe atacantul Saliou Sane de la Karlsruher (2. Bundesliga) și pe fundașul central Jonas David de la HSV (2.Bundesliga). 1.FC Magdeburg s-a întărit cu mijlocașul stânga Patrick Moschl, de la Dinamo Dresda (2. Bundesliga). Și FSV Zwickau a adus un jucător din Bundesliga, pe extrema dreaptă Johhanes Dorfler, de la Paderborn.

Se poate ca unele agenții de pariuri online să ofere și cote pentru pariuri antepost pe jucătorul care va câștiga titlul de golgheter în sezonul 2019/2020. În acest moment, topul marcatorilor îl are ca lider pe Kwasi Okyere Wriedt (Bayern Munchen II) – 17 goluri, urmat de  Philipp Hosiner (Chemnitzer) – 16 goluri și de Albert Bunjaku (FC Viktoria Koln) – 16 goluri.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX