1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Gata cu circul! Patronii lui Dinamo sunt pregătiți de o mutare incredibilă

Gata cu circul! Patronii lui Dinamo sunt pregătiți de o mutare incredibilă

victorpartan
victorpartan

2020-10-12 12:13:16

image Gata cu circul! Patronii lui Dinamo sunt pregătiți de o mutare incredibilă

Gata cu circul la Dinamo! Fotbaliștii sunt neplătiți, nu au fost bani de cantonament, dar patronii sunt fermi pe poziție când vine vorba de critici din exterior. PariuriX le propune o soluție rezonabilă.

Dinamo este un subiect generos în această perioadă. Fotbaliștii sunt neplătiți de trei luni, dar în perioada de mercato au fost aduși jucători pe salarii lunare de zeci de mii de euro. Spaniolii care au preluat clubul nu par a fi niște bogătași, așa cum pozează. Nu au fost bani pentru cantonament în pauza prilejuită de meciurile naționalei, se scormonesc prin buzunare ca să închirieze Arena Națională pentru meciuri, dar un lucru este cert: noilor patroni nu le place circul.

Două titluri de pe gsp.ro care susțin afirmația: „Spaniolii lui Dinamo au început lupta cu Becali și Mihai Stoica! Rufo Collado: Lucruri lamentabile, nu ne place circul”, plus „Conducerea lui Dinamo, replică după criticile lui Dumitru Dragomir și ale Anamariei Prodan: Noi nu suntem obișnuiți cu circul mediatic, cu comedianții de prost gust”.

Avem o problemă, pentru că iată ce declara Cornel Dinu, bazându-se pe lucruri verificabile: „Tot ceea ce se întâmplă la Dinamo este firesc, atât timp cât clubul este așezat între… Circ și Spitalul de Urgență”. 

În logica ilogică a lucrurilor prezentate mai sus, nu ar fi exclus ca Pablo Cortacero și asociații săi să se autosesizeze și să plece cu stadionul din „Ștefan cel Mare”, de lângă Circul de Stat (mai puțin cu pista de atletism). Îl pot pune pe roți, ca să se ducă la vale mai ușor. Sau, îi pot plăti cu un pont pe băieții care își fac veacul la casa de pariuri de peste drum, ca să îl care. „Unde îl lăsăm?”, vor întreba băieții. „Lângă un teatru. Ne place teatrul, mai ales actorii care nu au bani de o vacanță la Mamaia, dar în piesă joacă rolul lui Bill Gates. Care au cămașa ruptă pe sub costum”, va șopti Collado.

Să trecem la lucruri serioase. Nici nu au venit bine în fotbalul românesc și ibericii au reușit să îl supere pe Ion Crăciunescu. I-au dat întâlnire și nu s-au prezentat, anunțându-l apoi că se văd peste o săptămână. „Dacă dânșii au promis și nu s-au ținut de cuvânt, înseamnă că în fața mea n-au cuvânt. Dacă n-au cuvânt, eu nu fac pașii pe care îi vor dânșii, când vor dânșii, la comanda lor. Da?", a spus Ion Crăciunescu, mai furios ca Radu Naum după FCSB vs Dinamo (3-2). Fostul arbitru nu a înțeles, însă, că era vorba de data Spaniei: 10 octombrie în orașul natal al lui Cortacero este 17 octombrie la Rm. Vâlcea.

În final, remarcăm o nouă achiziție de răsunet la Dinamo, de data aceasta pentru echipa din birouri: Radu Birlică (ultima oară la ACS Poli Timișoara) a  fost adus director de vânzări. Să nu le spună nimeni spaniolilor că am avut un comediant de clasă pe nume Birlic, că îl dau afară pe Radu cât ai zice „Bălănescu”.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX