1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. FRF, sat fără câini. Un necunoscut a ajuns în biroul lui Burleanu

FRF, sat fără câini. Un necunoscut a ajuns în biroul lui Burleanu

victorpartan
victorpartan

2020-02-13 20:50:09

image FRF, sat fără câini. Un necunoscut a ajuns în biroul lui Burleanu

FRF a ajuns sat fără câini. Un necunoscut pentru colaboratorii apropiați ai lui Răzvan Burleanu a ajuns, la un moment dat, chiar în biroul președintelui. Este vorba despre Gică Popescu. Spre deosebire de conducerea federației, poate ați auzit de el.

Fostul arbitru Cristi Balaj a povestit un moment incredibil: fostul căpitan al naționalei și al Barcelonei, cel care se ocupă de organizarea Euro 2020 din partea Guvernului României, nu a fost invitat la tragerea la sorți pentru turneul final: „Știu precis. Secretara de la cabinetul lui Gică Popescu a sunat şi el a cerut o invitaţie ca să meargă la tragerea la sorţi. Şi i s-a spus: Dumneata ce treabă ai cu tragerea pentru Euro 2020?. Asta l-au întrebat pe Gică Popescu cei de la Federaţie!”.

Cel mai probabil, echipa lui Burleanu nu a făcut legătura între numele Popescu și figura pe care a tot văzut-o pe holurile Casei Fotbalului. „La un moment dat, Gabi Bodescu (n.r. - secretarul general adjuct al FRF) m-a tras de mânecă și m-a întrebat cine e tipul acela înalt, cu părul grizonat, care tocmai intrase în biroul președintelui. Când a aflat că nu e absolvent de SNSPA, ca toți ceilalți de aici, și-a dat seama că e un individ foarte periculos”, ne-a șoptit cel care asigură mentenanța microfoanelor din ghivecele de la etajul 2.

Potrivit gsp.ro, una dintre vizitele lui Gică Popescu l-a făcut pe Bodescu să ia la verificat imaginile filmate de camerele de supraveghere. Tehnicienii angajați în Federație au fost certați apoi fiindcă fuseseră surprinși discutând cu fostul mare internațional.

Nea Stelică de la bar are deja dosar!

A fost picătura care a umplut paharul. Inevitabil, după 30 de ani și o aproape lună, la FRF s-a reînființat departamentul de turnători, care informează conducerea despre angajații infideli care vorbesc cu sau despre "necunoscuții" din Generația de Aur. Nea Stelică de la bar are deja dosar după ce a fost surprins la subraț cu un ziar pe care era poza lui Gică Hagi.

Cert este că, grație strategiei pentru sustenabilitatea și durabilitatea fotbalului magistral gândită de Răzvan Burleanu, pentru echipa națională a României urmează un secol de împliniri mărețe. Se poate spune că, în 2019, „tricolorii” au avut rezultate medii: mai proaste ca în 2018, dar mai bune ca în 2020.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de Victor Partan

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX