1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Franța - România volei, în „sferturile” Campionatului European

Franța - România volei, în „sferturile” Campionatului European

victorpartan
victorpartan

2023-09-11 13:15:41

image Franța - România volei, în „sferturile” Campionatului European

Naționala masculină de volei a României joacă împotriva Franței, pe 11 septembrie, de la ora 21:00, în sferturile de finală ale Campionatului European (28 august - 16 septembrie). „Tricolorii” s-au calificat în această fază a competiției după 40 de ani. Dacă vor trece de francezi, vor ajunge în semifinale pentru prima oară de la ediția din 1977 (au trecut 46 de ani), când cucereau medalia de bronz. Potrivit cotelor oferite de agențiile de pariuri, un succes al românilor este extrem de puțin probabil. 

Pariază pe meciul de volei Franța vs România cu un bonus de bun venit atractiv!

România a început prost faza grupelor, pierzând primele două meciuri (0-3 cu Portugalia și 2-3 cu Israel). Au urmat trei victorii de poveste: 3-2 cu Turcia, 3-1 cu Grecia și 3-1 chiar cu Franța, care este și campioană olimpică. Înfrângerea reprezintă singurul eșec al francezilor de la acest turneu final. Scorul pe seturi a fost următorul: 25-23, 16-25, 25-18, 25-21.

„Este un moment foarte bun al nostru, în care puțină lume credea. Avem tot ce ne trebuie pentru a bate din nou Franța”, a considerat antrenorul Sergiu Stancu, completat de coordonatorul  Claudiu Dumitru: „Cu siguranță ei vor intra mult mai montați pe teren, dar noi nu avem nimic de pierdut și vom face tot ce putem ca să câștigăm. Trebuie să ne autodepășim. Diferența între echipe este destul de mare. Sperăm ca el să nu facă un joc foarte bun. Când am plecat de acasă de doream să trecem de grupe, acum ne dorim să ajungem în semifinale. Echipele au prins un pic frică de noi”.

„Ne așteaptă un meci dificil, ne-au învins în grupe, acum vrem să ne luăm revanșa. Nimeni nu se aștepta că vor ajunge în această fază. Au jucători de calitate, dar noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru”, a declarat Barthelemy Chinenyeze, voleibalist francez. Evident, obiectivul naționalei „Cocoșului galic” este să câștige trofeul. În „optimi”, ea a trecut de Bulgaria (3-0 la seturi).

Victorie de senzație contra Croației

La Varna, România a învins-o pe Croaiția în optimile de finală, la finalul unui meci palpitant, care a durat 2 ore și 12 minute. A fost 3-2 pentru elevii lui Sergiu Stancu. Ei au condus cu 2-0 la seturi (25-17, 25-20), dar au fost egalați de croați (17-25, 26-28). În setul decisiv, „tricolorii” s-au impus cu 15-12. Alexandru Raţă, cu 30 de puncte, a fost MVP-ul echipei României. Robert Adrian Aciobăniţei a contribuit cu 16 puncte, Robert Călin cu 13 puncte, Marian Bala cu 10, iar iar Bela Bartha 10.

Franța - România volei cote

Franța are cotă 1.06 să învingă la agenția de pariuri online Betano. Bookmakerii sunt de părere că ar trebui să fie un joc cu sub 141.5 puncte. Pe piața „Scor corect”, cota cea mai mică o are selecția „3-0” (1.78).

Naţionala masculină a României are în palmares cinci medalii la Campionatul European de volei: una de aur - 1963, două de argint – 1955 și 1958, două de bronz – 1971 și 1977.

Franța - România volei tv

Dacă vrei să știi unde este transmis meciul de volei dintre România și Franța, avem o veste bună: în ceasul al 12-lea, TVR a cumpărat drepturile de televizare. Așadar, Franța vs România este pe TVR 1, de la ora 21:00.

Pariază pe meciul de volei Franța vs România cu un bonus de bun venit atractiv!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+30.8
Câștigate
9
Pierdute
2
2
Dan Ștefanescu
+7.76
Câștigate
6
Pierdute
4
3
Marius Huțu
+6.85
Câștigate
8
Pierdute
5

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX