1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Fluier de start în preliminariile EURO 2020!

Fluier de start în preliminariile EURO 2020!

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-03-22 14:01:47

image Fluier de start în preliminariile EURO 2020!

România începe preliminariile EURO 2020 în deplasare, în Suedia. Cu un lot foarte tânăr, Cosmin Contra abordează prima campanie de calificări a echipei care poate fi noua Generație de Aur.

Pariază pe calificările pentru Campionatul European cu Betano! Te așteaptă peste 240 de tipuri de pariuri și cote mărite în fiecare zi!

De Suedia se leagă cea mai tristă amintire a microbiștilor români – eliminarea în sferturile de finală ale Mondialului American. Au trecut 25 de ani de atunci, iar întrebarea „Ce ar fi fost dacă nu egala Kennet Andersson?” nu va dispărea. Revanșa nu poate fi luată într-un meci de din preliminariile EURO, probabil nici în zece. Nu vor valora la fel de mult.

Pe Betano ai cele mai mari cote pentru meciul din Suedia! Marjă 0% pentru pariurile pe rezultat final, plus multe cote mărite!

În lotul României sunt acum 10 jucători care nu erau născuți în 1994. 3 dintre ei nici în vara lui 1998, când România a participat la ultimul Mondial. Nu au resimțit bucuriile aduse de Hagi, Popescu sau Dumitrescu, nu au fost în tribune alături de generația de aur. Meciul de sâmbătă cu Suedia nu e despre revanșa pentru 1994, ci despre viitor. Puștii convocați acum de Contra au reușit deja performanța de a califica România la un turneu final – chiar dacă de tineret. Acum e șansa lor să o facă și cu echipa de seniori. Vor juca la vară la un EURO de tineret, și, sperăm noi, că și vara viitoare vor fi prezenți la EURO.

200 e cota României pe Betano să câștige turneul final de anul viitor, de două ori mai mare decât a Suediei! Favoritele sunt Franța și Spania, ultimele două campioane ale Europei.

Istoria ne spune că România a fost eliminată de Suedia la Mondial, dar și că în 90 de minute nu ne-au învins în meciuri oficiale. Ne mai spune și că ultimul succes al nordicilor în fața noastră datează din 1956. Și că în ultima partidă directă, jucată acum un an, România a câștigat cu 1-0 pe Ion Oblemenco. Golul i-a aparținut lui Dorin Rotariu, născut în 1995, iar pe teren au fost 6 români care nu erau pe această lume când România juca în sferturile Mondialului.

Tot istoria ne spune că România e la egalitate cu Spania în meciurile directe, că Norvegia ne-a învins doar de două ori și că împotriva Insulelor Feroe avem doar victorii. Niciun adversar din preliminariile EURO 2020 nu are un palmares pozitiv împotriva noastră și așa ne dorim să rămână. Hai, România!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX