1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Florin Tănase și Compania au sărbătorit punctul cu Chindia. Cum au ratat petrecerea de după eșecul cu Dinamo

Florin Tănase și Compania au sărbătorit punctul cu Chindia. Cum au ratat petrecerea de după eșecul cu Dinamo

victorpartan
victorpartan

2020-02-26 15:13:29

image Florin Tănase și Compania au sărbătorit punctul cu Chindia. Cum au ratat petrecerea de după eșecul cu Dinamo

Florin Tănase, Florinel Coman, Dragoș Nedelcu și Adi Popa au fost surprinși de paparații (n.r. - „paparazzi” duce cu gândul la Italia, și nu vrem să fim afectați) petrecând cu lăutari și gagici după ce FCSB a făcut 1-1 acasă cu Chindia. Băieții au sărbătorit faptul că au câștigat 2 puncte în ultimele 4 etape din sezonul regulat.

Iată ce au notat cei de la Prosport: „Cea care a reușit să iasă în evidență a fost Gabriela Amzaru, celebra cântăreață cunoscută drept Aza”. Who the f... is Aza?!! Dar deviem de la subiect...

Opt din zece curci au murit de râs când i-au văzut jucând fotbal pe cei patru în acest an, iar celelalte două se află stare gravă. Respectivii au două soluții: fie să admită că îi doare în partea dorsală de meserie, de echipă și de fani, fie să explice că au crezut că s-a încheiat sezonul.

Parcă a doua variantă ar fi mai onorabilă. Florin Tănase a explicat pentru propriul site de împachetat fum: „Normal că am terminat pe locul 4, din moment ce sare mingea din colegi ca din colțul mesei, plus că antrenorul e vai de mama lui, n-am văzut mai slab. Asta e, am ratat cupele europene, era și normal, așa cum am zis, avem o echipă de toată jena, dar mergem înainte. Ce nu s-a terminat? Păi nu spuneați toți că se termină sezonul de regulat?”.

Conform unor surse din showbiz, Tănase și Compania au vrut să sărbătorească și înfrângerea onorabilă din meciul cu Dinamo, dar lăutarii tocmiți le-au tras clapa, primind o ofertă superioară de la niște nuntași. „Când am ajuns la local, era doar un țambal părăsit. L-am chemat pe Dănciulescu să pună batista pe el, ca să nu iasă scandalul în presă”, ar fi povestit un vice cam pion. 

"O înfrângere nu e rea. Dacă ne retrăgeam?"

Revenind la cheful cu lăutari, Nedelcu se poate gândi că nu e nicio exagerare să petreci după un egal cu Chindia: „Este o echipă cu tradiție, nu ca noi, au fost 11 pe teren, nu ca Voluntari în a doua repriză, au jucători valoroși, se mișcă pe teren, vorbesc între ei, nu stau ca jaloanele, practic era imposibil să câștigăm. Chiar vorbeam cu coechipierii pe teren în minutul 90, la 1-0, ne uitam la tabelă și nu ne venea să credem”.

Bogdan Vintilă și-a dat o palmă peste frunte când a citit despre escapada cu lăutari a vedetelor sale și și-a pregătit discursul de după meciul cu FC Botoșani, primul din Play-Off: „Astăzi am luat zero puncte. Unii ar spune că am pierdut, dar o înfrângere nu este un rezultat chiar atât de rău. Ne poate ajuta în lupta pentru titlu. Gândiți-vă că ne retrăgeam de pe teren și puteam fi depunctați...”.

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+116.8
Câștigate
29
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+42.14
Câștigate
11
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX