1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Exclusiv Betano: Ciprian Marica își dezvăluie favoritele de luni și marți din „optimile” Europeanului

Exclusiv Betano: Ciprian Marica își dezvăluie favoritele de luni și marți din „optimile” Europeanului

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-06-28 12:36:02

image Exclusiv Betano: Ciprian Marica își dezvăluie favoritele de luni și marți din „optimile” Europeanului

Ciprian Marica, fosta glorie a României și principalul ambasador de sport al Betano România, a realizat un material unic, meci cu meci, pentru optimile de finală ale Europeanului de Fotbal, pentru partidele programate luni și marți. Cine crede el că va ajunge în „sferturi”? Care sunt favoritele sale în cele patru meciuri?

 Croația - Spania, 28 iunie, ora 19:00, Copenhaga

Se întâlnesc două echipe care nuprea au confirmat. Spaniolii, chiar dacă au marcat 5 goluri în ultima partidă, nu au impresionat. Slovacia a fost un adversar facil, sleit de puteri. Ibericii au un joc de posesie excesiv și au probleme mari la finalizare. Exceptând ultimul joc, au marcat destul de greu, iar Morata nu este în formă de zile mari.

De partea cealaltă, Croația se bazează în continuare pe Modrić și Perišić. Ambele echipe preferă jocul pozitional. Mă aștept că Spania să domine, iar Croația să speculeze fazele fixe și să fie mai bună la centrarile în careu. Nu-i va fi ușor Spaniei, pentru că în echipa Croației sunt destui jucători experimentați. Totuși, croații au arătat lacune în apărare. Cred că acest meci poate fi decis după minutul 90.  

Franța - Elveția, 28 iunie, ora 22:00, București

Văd un meci destul de simplu, la București. Chiar dacă elvețienii se vor apara cu ambiție, le va fi greu să le facă față francezilor. Mă aștept că Franța cu Benzema, reintrat în formă, cu Mbappe de o calitate rară, să-și adjudece victoria.

Anglia - Germania, 29 iunie, ora 19:00, Londra

Este un meci al orgoliilor. Anglia a venit la Euro ca echipa lui Kane, dar acesta a fost destul de șters și greoi în exprimare, comparativ cu ce a reușit la Tottenham, in acest sezon. Anglia a devenit mai degrabă echipa lui Sterling, cel care le-a adus calificarea în optimi, de pe primul loc.

De partea cealaltă, nemții, suprinzător, au fost inconstanți în evoluții. Au făcut un singur joc bun, cu Portugalia, iar apoi s-au califictat cu emoții, tremurând pe finalul jocului cu Ungaria. Stau tot în experimentații Müller și Hummels, ceea ce este un semn că încă nu vin jucători de mare calitate din urmă. Iar Ginter e încă tânăr și mai face greșeli în apărare. Este un meci foarte, foarte echilibrat, dar o văd pe Anglia pornind cu prima șansă.

Suedia - Ucraina, 29 iunie, ora 22:00, Glasgow

Am spus că Ucraina este favorită mea, dar sincer mi-a plăcut mai mult cum a arătat Suedia, până acum. Îi văd pe nordici plecând cu prima șansă în acest meci. Isak cu Forsberg sunt juactori care nu te iartă.

Cum știm, Forsberg are 2 goluri din 2 ocazii, de fapt o ocazie și un șut. Urainienii par destul de obosiți. Cu Yarmolenko și Yaremchuk, pe fază ofensivă mai pot construi ceva, dar în defensivă stau destul de rău. Mă aștept că suedezii să-i prindă descoperiți și să câștige jocul. 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+13.04
Câștigate
2
Pierdute
0
2
Baicu Marius
+8
Câștigate
1
Pierdute
1
3
Marius Huțu
+7.43
Câștigate
4
Pierdute
2

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX