1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Euro 2020: Austria vs Macedonia de Nord este primul meci găzduit de Arena Națională din București

Euro 2020: Austria vs Macedonia de Nord este primul meci găzduit de Arena Națională din București

Caramavrov
Caramavrov

2021-06-11 11:44:50

image Euro 2020: Austria vs Macedonia de Nord este primul meci găzduit de Arena Națională din București

Meciurile actualei ediții a turneului final al Campionatului European de fotbal vor fi găzduite, în premieră, de unsprezece orașe, printre care și București. În capitala României se joacă trei partide din grupa C, plus una din optimile de finală. 

Euro 2020 începe în țara noastră duminică, 13 iunie, de la ora 19:00, odată cu întâlnirea dintre Austria și Macedonia de Nord. Patru zile mai târziu (joi, 17 iunie, de la ora 22:00), pe Arena Națională se dispută Ucraina vs Macedonia de Nord, iar la începutul săptămânii următoare (luni, 21 iunie, de la ora 19:00), Ucraina înfruntă Austria.

Favorita principală a grupei C, Olanda, nu ajunge în România, disputând toate meciurile la Amsterdam. 

Pe 28 iunie, de la ora 22:00, în București se joacă optimea de finală dintre câștigătoarea Grupei F și ocupanta locului trei în una dintre grupele A, B și C. Din grupa F fac parte Franța, Germania, Portugalia și Ungaria. Franța este creditată cu cele mai mari șanse să termine pe locul 1, deci este posibil ca spectatorii români să o vadă pe viu pe campioana mondială. Apropo de spectatori, Arena Națională va fi ocupată în proporție de 25% (12.500 de microbiști) cu ocazia meciurilor din grupe și, din câte se pare, în procentaj de 50% (25.000 de oameni) pentru partida din „optimi”.

Prima echipă națională care a ajuns în România, în dimineața zilei de 8 iunie, a fost Macedonia de Nord (foto), care se antrenează pe stadionul Steaua. Câteva ore mai târziu, pe aeroportul „Henri Coandă” a aterizat aeronava care a adus delegația Ucrainei. După deplasarea în Olanda, pentru primul meci din grupă, ucrainenii se vor întoarce în România pentru confruntările cu Macedonia de Nord și Austria. Lotul antrenat de Andrey Shevchenko se antrenează pe stadionul din Voluntari.

Austria va veni în România cu o zi înainte de fiecare meci și se va antrena pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Loturile celor 3 naționale care joacă în grupă la București le găsiți aici.

Credit foto: facebook.com/footballfederationofmacedonia

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX