1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. E incredibil unde vrea Elon Musk să deschidă un cazinou!

E incredibil unde vrea Elon Musk să deschidă un cazinou!

victorpartan
victorpartan

2024-02-13 14:14:49

image E incredibil unde vrea Elon Musk să deschidă un cazinou!

Când ai banii lui Elon Musk, nici măcar cerul nu este limita. Americanul este unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, având o avere estimată la 201,6 miliarde de dolari la începutul anului 2024. De profesie programator și proiectant industrial, Musk visează să cucerească Calea Lactee, unde plănuiește să deschidă primul cazinou extraterestru.

Elon Musk este fascinat de spațiul cosmic, asta se știe foarte bine. „Nu mă pot gândi la nimic mai entuziasmant decât să mă duc în spațiu și să fiu printre stele. Călătoria în spațiu este cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru a extinde durata de viață a umanității”, spunea miliardarul, care a înființat compania SpaceX special pentru facilita expedițiile în Cosmos. 

În februarie 2018, SpaceX a trimis în spațiu mașina personală a lui Musk, un vehicul Tesla care pornea într-o călătorie fără sfârșit. De atunci și până acum, mașina a înregistrat peste patru miliarde de kilometri parcurși. În 2020, a făcut prima „vizită” planetei Marte, trecând pe lângă ea la o distanță de aproximativ 8 milioane de kilometri. Apropo de Marte, aceasta este planeta pe care Elon Musk intenționează să ridice un hotel de lux care să includă și un cazinou de lux.

Elon Musk a anunțat că proiectul va fi dezvoltat sub brandul său Tesla și că numele său va fi Tesla Mobile Hotel Resort. Scopul hotelului este de a face turul planetei roșii, oferind o mare varietate de divertisment. Pe lângă zona amenajată pentru jocuri de noroc, hotelul va mai avea săli de sport și un restaurant rotativ, precum și o cupolă mare cu vedere la orizontul central și o zonă de lounge cu „vedere unică asupra lui Marte”. 

Potrivit planului gândit de miliardar, stațiunea își va începe traseul turistic într-un crater de meteorit și apoi va pleca spre cele mai interesante locuri de pe planetă, cum ar fi „Muntele Olimp”, cel mai înalt munte de pe Marte. „Cel mai bun scenariu este că vom finaliza hotelul în aproximativ cinci ani, Cel mai rău caz este o perioadă de 10 ani”, a opinat Musk.

Sapă tuneluri pe sub cazinourile din Las Vegas

Până să ducă gambling-ul în cosmos, Elon Musk s-a apucat să sape o rețea de tuneluri pe sub pământul Las Vegasului. Cu opt ani în urmă, el a lansat compania Boring, cu scopul de descongestiona traficul din zonele metropolitane prin tuneluri subterane, pentru a ocoli aglomerația de la suprafață. Viziunea sa a devenit realitate în Las Vegas, unde este în plină expansiune proiectul „Vegas Loop”. Oamenii lui Musk leagă prin tuneluri Centrul de Convenții cu puncte importante, precum Aeroportul Internațional Harry Reid, Stadionul Allegiant și centrul orașului Las Vegas. „În orele de vârf, o călătorie de la Centrul de Convenții Las Vegas la Allegiant poate dura până la 30 de minute, dar o călătorie pe traseul Vegas Loop va dura aproximativ 4 minute”, a asigurat un reprezentant al Boring Company.

Anul trecut, Musk a cumpărat teren în Valley View Drive, lângă cartierul chinezesc Las Vegas, cu 3,7 milioane de dolari, iar în 2022 a achiziționat două proprietăți pe South Las Vegas Boulevard. Planurile prevăd ca Vegas Loop să se întindă de la South Las Vegas Boulevard până la Downtown Las Vegas, cu 93 de stații situate de-a lungul a peste 105 kilometri de tunel. Vehiculele Tesla vor putea călători cu până la 240 km/h prin tunelurile Loop către destinațiile lor. Vegas Loop vizează până la 90.000 de pasageri pe oră.

Proprietarii cazinourilor din Fâșie încep să se intereseze de conectarea la infrastructura Loop. Wynn Resorts a anunțat că dorește să colaboreze cu „The Boring Company”, ca să le ofere clienților o alternativă rapidă de deplasare. De asemenea, Resorts World Las Vegas, un complex nou construit chiar la nord-vest de Wynn, a depus o cerere pentru crearea unei guri de acces la tuneluri.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX