1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. E gata sloganul pentru noua candidatură a lui Răzvan Burleanu!

E gata sloganul pentru noua candidatură a lui Răzvan Burleanu!

victorpartan
victorpartan

2023-04-25 10:53:32

image E gata sloganul pentru noua candidatură a lui Răzvan Burleanu!

Invitat la Digisport, Răzvan Burleanu, președintele FRF, a făcut câteva declarații care ar fi fost amuzante, dacă fotbalul românesc nu s-ar fi aflat într-o situație tragică. A reținut atenția pasajul în care șeful de la „Casa Fotbalului” a anunțat că lumea se roagă de el să candideze pentru un nou mandat, deși, în mod normal, nu ar mai avea voie.

„Nu am luat o decizie, dacă voi mai candida sau nu. Tehnic, există o posibilitate, a fost folosită de Liga Profesionistă de Fotbal. Dacă Statutul s-a modificat după începerea mandatului, practic nu s-a luat în calcul primul mandat. Foarte mulți membri mi-au solicitat acest lucru (n.r. să candideze din nou). Nu am luat o decizie”, a spus Burleanu.

Dacă nu vezi deja negru în fața ochilor, citește și ce a spus în continuare: „Dacă e să dăm timpul în urmă, în 2014, misiunea mea și a colegilor mei a fost să câștigăm alegerile pentru a participa la reforma fotbalului românesc. În 2018, misiunea a fost să apărăm ce am început să construim, iar acum, după tot sprijinul pe care l-am primit de la cluburi și asociații, sunt în slujba lor”.

Rezumând: în perioada 2014 – 2018, Burleanu, Vișan și Bodescu au reformat fotbalul românesc. Din 2018 până acum au apărat ce au reformat, iar de acum încolo plănuiesc să mai facă un zid de apărare în jurul reformelor ce asigură o dezvoltare durabilă și sustenabilă jocului cu bășica, pentru că sunt tot felul de oameni răi care încearcă să le zădărnicească.

Dacă mulți membri solicită acest lucru, nu există nicio altă cale decât o nouă candidatură. Ne și imaginăm un miting de susținere cu sute de mii de oameni în fața Ministerului de Interne, în care președintele, cel mai iubit fiu al poporului din ligile județene, să anunțe învingător că le va da nu 100 de lei, ci 100 de mingi în plus și 100 de borcane de muștar pentru micii care încep să sfârâie pe grătarele din spatele porților încă de prin minutul 80. S-au și dat goluri așa: portarul nu a mai văzut mingea de fum. 

Se pot agita și parcarte, pe care se va scrie bolduit: „Burleanu, te iubim, că ca tine nu găsim”. Scuze, sună urât. La fel de urât ca fraza: „Naționala României nu s-a mai calificat din 2016 la un turneu final”. Reformulăm: „Burleanu, te iubim, căci ca tine nu găsim”. Acesta ar putea fi sloganul noii candidaturi, nu-i așa? Reflectă întocmai dorința arzătoare a membrilor FRF ca actualul președinte să continue. Este însăși esența declarațiilor făcute la Digisport.

Din câte se pare, o televiziune locală din Bacău ar fi făcut o audiență mai bună decât emisiunea cu președintele FRF difuzând, în același interval orar, o imagine statică reprezentând o pisică gri cu dungi negre. Dar, hai să fim serioși. Nimeni nu poate strânge mai mulți privitori sau mai multe like-uri decât o poză cu o pisică. Burleanu președinte!

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX