1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Dueluri de foc, marți, în etapa a 5-a din Liga Campionilor

Dueluri de foc, marți, în etapa a 5-a din Liga Campionilor

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-11-27 17:57:03

image Dueluri de foc, marți, în etapa a 5-a din Liga Campionilor

Penultima etapă din faza grupelor în Liga Campionilor debutează marți, 28 noiembrie, cu meciuri de pus în ramă. În Grupa F, spre exemplu, toate cele patru echipe sunt implicate în lupta pentru calificarea în optimile de finală, astfel că partidele AC Milan – Borussia Dortmund și PSG – Newcastle United au o greutate uriașă. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor cu un bonus de bun venit atractiv!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, 12 pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 28 noiembrie, am ales patru dintre meciurile programate în Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat, am mizat pe douăsprezece piețe diferite de pariere, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc.

AC Milan – Dortmund (22:00)

Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.95)
Rezultat prima repriză – Egal (cota 2.15)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.62)

Patru din ultimele șase meciuri disputate de Borussia Dortmund au avut peste 2.5 goluri. În trei din ultimele cinci meciuri jucate de AC Milan ambele echipe au înscris (GG). De două ori în precedentele cinci partide disputate de AC Milan rezultatul final a fost 2-2. Victoria obținută cu PSG runda trecută a readus pe AC Milan în lupta pentru calificare. Dortmund are două puncte avans în fața echipei italiene. În tur a fost 0-0, un meci cu cinci galbene, trei dintre acestea acordate în prima repriză.

FC Barcelona – FC Porto (22:00)

Rezultat final – FC Barcelona (cota 1.52)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.82)

Barcelona a primit gol în cinci din ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile. Ambele echipe au marcat în precedentele două deplasări pentru Porto în Liga Campionilor. În același timp, Barcelona are cea mai mare rată de așteptare a golului (xGoals) dintre toate echipele din Liga Campionilor. Barcelona și Porto se află la egalitate în clasamentul Grupei H, victoria din tur înclinând balanța catalanilor. Un meci tur cu nouă cartonașe galbene și un roșu. 

Feyenoord – Atletico Madrid (22:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.60)
Șansă dublă – X2 (cota 1.50)
Total cartonașe – Peste 4.5 (cota 1.55)

Ambele meciuri disputate de Atletico Madrid în deplasare sezonul acesta de Liga Campionilor s-au încheiat la egalitate. În același timp, ambele echipe au înscris (GG) în patru din ultimele șase meciuri jucate de Feyenoord. Campioana Olandei a pierdut doar două din ultimele opt partide în toate competițiile. Atletico este singura echipă neînvinsă din Grupa E, în timp ce Feyenoord n-are nicio remiză. În tur, Atletico s-a impus cu 3-2, după ce Feyenoord a condus în două rânduri. Un meci în care s-au acordat cinci cartonașe galbene, patru dintre acestea în contul gazdelor.

PSG – Newcastle (22:00)

Rezultat final – PSG (cota 1.65)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.72)

O singură victorie a obținut Newcastle în ultimele cinci meciuri în deplasare. În patru din precedentele șapte meciuri PSG s-a impus cu același scor, 3-0. În ultimele nouă meciuri găzduite de Parc des Princes au fost marcate peste 2.5 goluri. Nu mai puțin de șapte cartonașe galbene au fost acordate de Istvan Kovacs în meciul tur câștigat de Newcastle (4-1). Niciun egal nu s-a înregistrat în ultimele cinci partide disputate de PSG și Newcastle în toate competițiile.

Cota peste 200

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile AC Milan – Dortmund, Barcelona – Porto, Feyenoord – Atletico și PSG – Newcastle din Liga Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 229.13, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 2.291,39 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele douăsprezece pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.

Nu uita de Betano Avantaj

Echipa pe care ai pariat are două goluri avans în meci? Atunci pariul tău e câștigat fără să mai aștepți finalul, chiar dacă formația adversă marchează sau chiar întoarce rezultatul.

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe( 1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți, așa cum vom vedea în biletul de mai jos.

Pariază pe meciurile din Liga Campionilor cu un bonus de bun venit atractiv!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX