1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Dinamo și FC Botoșani caută prima victorie a sezonului în Liga 1

Dinamo și FC Botoșani caută prima victorie a sezonului în Liga 1

victorpartan
victorpartan

2023-08-14 10:15:37

image Dinamo și FC Botoșani caută prima victorie a sezonului în Liga 1

Etapa a 5-a din Liga 1 se încheie, luni seara, de la 20:30, cu meciul Dinamo București – FC Botoșani, partidă în care ”câinii” caută să obțină primul succes de la revenirea în prima ligă. Un succes care ar echivala cu părăsirea ultimului loc în clasament. Acum, pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate între două și zece pariuri din meciul Dinamo – FC Botoșani, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe meciurile din campionatul României cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Toate pariurile tale preferate pe un singur bilet cu Bet Builder

La meciul Dinamo – FC Botoșani de luni seara (ora 20:30) din Liga 1 am ales cinci selecții diferite de pariere, cu Bet Builder, pentru o cotă extrem de atractivă. Acum, cu Bet Builder oferit de Betano, toate pariurile tale preferate se pot pune pe un singur meci.

  • Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.98)
  • Șansă dublă – X2 (cota 1.65)
  • Cornere prima repriză – Peste 3.5 (cota 1.70)
  • Ambele echipe să primească 2+ cartonașe – Da (cota 1.50)
  • FC Botoșani șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.75)

De la revenirea în prima ligă Dinamo n-a obținut nicio victorie în cele patru meciuri disputate. Un singur punct au acumulat alb-roșii până acum și ocupă ultimul loc în clasament.

Dinamo a pierdut la zero cele două partide jucate pe teren propriu, 0-2 cu Universitatea Craiova și 0-3 cu Sepsi.

FC Botoșani vine la București de asemenea în căutarea primului succes din actuala ediție de campionat.  Moldovenii au înregistrat până acum două remize și tot atâtea înfrângeri.

În cele două deplasări de până acum cei de la FC Botoșani au pierdut la limită cu Voluntari (1-2) și au remizat cu Rapid (2-2).
Ambele echipe au marcat în trei din cele patru meciuri jucate de Botoșani în actuala ediție de campionat.

Meciuri directe

Dinamo a triumfat în ultimul duel direct cu Botoșani, 3-2, pe 6 mai 2022, în playout.

Cu Dinamo în postură de echipă gazdă în ultimele șase dueluri au fost două victorii pentru ”câini”, două remize și alte două partide câștigate de Botoșani.
În patru din ultimele șase meciuri cu Dinamo gazda duelului cu Botoșani ambele echipe au marcat.

Cota 10

Astfel, cu Bet Builder activat la meciul Dinamo – FC Botoșani din etapa a 5-a în Liga 1 am ajuns la o cotă cumulată de 10.00 pe șapte piețe diferite de pariere. Cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 500 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute în acest material au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul, cu Bet Builder activat, după propria pricepere și inspirație.

Toate cele cinci pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Se intră în meciul Dinamo – FC Botoșani din oferta de luni, 14 august, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. 

Cote mărite la Dinamo – FC Botoșani

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului Rapid - Petrolul, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Nu uita de Betano Avantaj

La meciul Dinamo – FC Botoșani poți câștiga înainte de ultimul fluier cu Betano Avantaj, promoția care îți face biletul verde atunci când echipa pe care ai pariat are 2-0 în orice moment al meciului. Atunci, indiferent de rezultatul final, pariul tău e declarat unul câștigător pe Betano.

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX