1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Dezvăluiri de necrezut despre Budescu, Alibec și Eric

Dezvăluiri de necrezut despre Budescu, Alibec și Eric

victorpartan
victorpartan

2020-09-15 12:25:49

image Dezvăluiri de necrezut despre Budescu, Alibec și Eric

În meciul Astra vs Sepsi (2-2), din Liga I, s-a întâmplat un episod ciudat. La un moment dat, camerele tv l-au surprins pe „astralul” Romario Moise cu un telefon mobil îl mână, gesticulând către marginea terenului. „Bănuiesc, totuși, că Moise nu a jucat cu acel telefon sub apărătoare”, s-a amuzat unul dintre comentatorii Digisport.

Până în acest moment, bănuiala nu s-a confirmat. Ba mai mult, pe terenul de la Giurgiu ar fi existat și alte întâmplări stranii, care nu s-au văzut la televizor și nici nu s-au auzit la radio. Ne-a povestit un mitoman. Dacă nu ne minte el, nu vă mințim nici noi.

Ultrasul Astrei a pătruns clandestin pe arenă și s-a camuflat într-un scaun: „Era minutul 12. Deja un pescăruș de Dunăre se găinățase pe mine și mă ciupiseră 30-40 de țânțari. Nu mă duc niciodată pe stadion fără un flacon de sânge la mine, ca să completez. În fine, mingea era la poarta Astrei. În cealaltă jumătate de teren, brusc, Alibec a sprintat spre tribune, s-a urcat pe gard și și-a scos tricoul”. 

Arbitrul de rezervă i-a confiscat consola

Comportamentul un pic neobișnuit a fost explicat de un coechipier. Denis obișnuiește să intre pe teren cu un Play Station ascuns sub apărătoare. Când are câteva momente libere, se mai joacă. „Ce, dumneavoastră nu vă jucați niciodată pe calculator când sunteți la muncă?”. În faza relatată, terminase un nivel greu la CounterStrike, dar bucuria i-a fost umbrită de arbitrul de rezervă, care i-a confiscat consola. Noroc că mai avea una, sub cealaltă apărătoare, și un Xbox sub banderola de la mâna stângă.

Apărătoarea este ascunzătoarea perfectă și pentru gustările lui Constantin Budescu. La meciul cu FCSB, Ovidiu Popescu l-a văzut pe „Budi” scoțând de la piciorul stâng un bol de lut cu cinci sărmăluțe, iar de la dreptul un ardei iute. Decarul i-a explicat că nu se îngrașă pentru că mănâncă fără pâine, spre deosebire de Eric, care intră cu o franzelă la fiecare picior.

Fiecare cu ce-l doare. Ca să nu greșească pasele de doi metri și căderile în careu, Florin Tănase poartă sub apărătoare o hârtiuță pe care e scris catrenul moralizator dedicat de Valeriu Argăseală: 

„E Florin, nu lemn Tănase. 
Balerin! Ce gingășie!
Figuri de stil - ale lui pase.
Jocul său e poezie!”

Apropo. Victor Pițurcă a dezvăluit că a plecat de la Craiova pentru că „jucătorii voiau poezie, iar patronul le dădea dreptate”. Piți va mai antrena doar dacă va găsi o echipă cu jucători care vor dori să învețe cum să calculeze probabilități de câștig. Până la urmă, fotbalul este și un joc de noroc.  

* Acest articol este un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX