1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Derby de România nu ține niciodată cont de clasamentT! Cum arată cotele Betano pentru marele derby!

Derby de România nu ține niciodată cont de clasamentT! Cum arată cotele Betano pentru marele derby!

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-01-29 10:06:00

image Derby de România nu ține niciodată cont de clasamentT! Cum arată cotele Betano pentru marele derby!

Niciun meci nu este mai important în fotbalul românesc decât Eternul Derby dintre Dinamo și FCSB. Chiar dacă pozițiile actuale din clasament sunt diametral opuse, statisticile ultimelor sezoane sunt echilibrate, iar ultima partidă din Ștefan cel Mare a fost adjudecată de către gazde. Deschide-ți și tu cont pe Betano și alege cea mai bună tactică pentru partida de duminică!

 

CUM ARATĂ ISTORIA RECENTĂ A DUELURILOR

Chiar dacă Dinamo traversează de ceva sezoane o formă foarte modestă dacă ne raportăm la uriașa sa istorie, statisticile ultimelor 5 sezoane ne arată un oarecare echilibru între cei doi granzi ai României.

În cele 18 partide disputate în toate competițiile în această perioadă, 6 derby-uri au fost adjudecate de către formația din Ștefan cel Mare, 5 dintre aceste victorii fiind obținute de către “alb-roșii“ pe teren propriu.

În plus, în 6 partide din 9 disputate pe terenul dinamoviștilor, ambele echipe au marcat cel puțin un gol, un deznodământ destul de posibil și pentru partida din acest weekend (GG - 1.95 pe Betano), mai ales că cele două au mare nevoie de victorii în luptele pe care le duc.

De cealaltă parte, “roș-albaștrii“ s-au impus de 7 ori în ultimele 5 sezoane în fața rivalei, iar ultima victorie din campionat a fost una de răsunet, fiind cel mai categoric succes din istoria confruntărilor: 6-0 pe Arena Națională în septembrie 2021.

Doar de două ori a reușit FCSB să câștige pe terenul dinamoviștilor în această perioadă, însă, cu o singură excepție, aceștia au reușit să înscrie de fiecare dată cel puțin un gol în poarta lui Dinamo atunci când au jucat în deplasare.

Driblează printre ofertele de pariere și găsește pronosticurile câștigătoare pentru că te așteptăm cu sute de piețe pentru orice meci, CashOut 100%, Streaming LIVE, Cote cu Marjă 0% și BetCombo pentru ca tu să profiți din plin de o experiență completă pe platforma ta preferată!

 

DUEL OPORTUN PENTRU UN BILET BETCOMBO

De-a lungul timpului, partidele Dinamo - FCSB au impresionat mai mereu prin desfășurarea de evenimente de pe teren și mai apoi prin deznodământul de la final. Partida de duminică seara le găsește pe cele două rivale în situații radical diferite, însă cu aceeași nevoie uriașă pentru puncte.

Există așadar condiții ideale pentru spectacol, dar și o oportunitate importantă pentru pariori să profite de opțiunea BetCombo de pe Betano. Se pot combina până la 7 piețe de pariere din același eveniment pe un singur bilet, iar multitudinea de combinații posibile vor aduce un plus de adrenalină fanilor celor doi giganți din fotbalul românesc. Cum ar putea arăta un bilet BetCombo?

  • Total goluri - peste 2.5 - cotă 1.93
  • Rezultat prima repriză - FCSB - cotă 2.15
  • Marchează oricând - Florin Tănase - cotă 2.30
  • Cornere - peste 8.5 - cotă 1.82

            COTĂ TOTALĂ - 17.37

Deschide-ți acum cont, profită de oferta de pariere pentru Dinamo - FCSB de pe cea mai bună platormă de pariuri online din lume, alege strategia câștigătoare și susține-ți favoriții în Derby de România!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+40.26
Câștigate
16
Pierdute
8

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX