1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Depunerile prin Apple Pay îți aduc 50 de rotiri gratuite în fiecare săptămână

Depunerile prin Apple Pay îți aduc 50 de rotiri gratuite în fiecare săptămână

victorpartan
victorpartan

2024-03-21 09:18:53

image Depunerile prin Apple Pay îți aduc 50 de rotiri gratuite în fiecare săptămână

Betano, parte a Kaizen Gaming, oferă tuturor pasionaților de pariuri sportive și casino o valoare adăugată la depunerile Apple Pay.

Alimentează-ți contul Betano și obține 50 de rotiri gratuite

Una dintre misiunile Betano pentru clienții săi este să ofere o experiență completă, inclusiv atunci când este vorba despre unul dintre cele mai importante aspecte, cel al plăților. Nu degeaba în ultima vreme se vorbește despre „Modul Betano”. Parte din Modul Betano sunt și utilizatorii Apple de iPhone sau iPad, cei care pot realiza depuneri și retrageri de bani prin simpla apăsare a unui buton.

Mai mult, depunerile cu Apple Pay pe Betano sunt răsplătite prin acordarea a 50 Rotiri Gratuite pe săptămână la slotul Crown & Diamonds: Hold and Win, de la Playson.

Tot ce trebuie să faci este să depui în contul tău prin Apple Pay (pot fi depuneri cumulate) în valoare de minimum 300 de lei pe parcursul unei săptămâni calendaristice (de luni până duminică) și astfel vei obține 50 Rotiri Gratuite în săptămâna următoare depunerii.

Oferta este disponibilă pentru perioada 18 martie – 28 aprilie 2024 și poți beneficia de ea o singură dată pe săptămână.

Cu Apple Pay, pe Betano pot fi retrase sume cuprinse între 40 de lei (minim) și 180.000 de lei (maxim).

În ceea ce privește depunerile de fonduri prin Apple Pay procesul este unul cât se poate de simplu! Mai întâi, verifică dacă banca la care ai cont acceptă Apple Pay. Odată depășit acest mic amănunt se trece la pasul următor, anume adăugarea cardului bancar în Apple Pay și accesarea secțiunii „Depuneri” de pe Betano în dispozitivul tău Apple. Va fi selectată ca metodă de plată Apple Pay și în final, ultimul pas, va fi confirmată tranzacția. O depunere prin Apple Pay, pe Betano, este realizată instantaneu.

Alte metode de plata disponibile pe Betano

Poți face depuneri și retrageri și prin alte metode, pe Betano, cum ar direct prin cardul bancar, prin transfer bancar sau platformele Skrill, Paysafecard și Neteller. 

Toate acestea sunt procesate în cel mai scurt timp de operatorii noștri, depunerile fiind prelucrate instantaneu prin toate metodele mai puțin cea a transferului bancar care este influențată de timpii de procesare ai instituțiilor bancare. 

Betano Cash

Deși este un operator exclusiv digital, Betano oferă și posibilitatea de a depune bani cash în contul de jucător, prin opțiunea Betano Cash. Cu un simplu cod generat pe site-ul Betano orice jucător cu cont la Betano poate merge la orice stație SelfPay să își alimenteze contul. 

Există mii de puncte SelfPay disponibile în toată țara, acestea putând fi găsite în rețele de retail modern precum Profi, Carrefour, Kaufland, Mega Image, în centre comerciale, benzinării sau în magazine de proximitate, în intervale orare de până la 24/7.

Alimentează-ți contul Betano și obține 50 de rotiri gratuite

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX