1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cupa Mondială 2018: Golurile lui Ronaldo pentru Portugalia (infografic)

Cupa Mondială 2018: Golurile lui Ronaldo pentru Portugalia (infografic)

Baicu Marius
Baicu Marius

2017-10-06 15:11:37

image Cupa Mondială 2018: Golurile lui Ronaldo pentru Portugalia (infografic)

Cristiano Rolando este unul dintre cei mai urmăriți jucători din preliminariile pentru Cupa Mondială 2018. Echipa sa, Portugalia, va juca sâmbătă penultimul meci din actuala campanie de calificare, iar starul lusitan va fi pe teren.

Infograficul de mai sus, realizat de operatorul internațional de pariuri online Betano.com, surprinde prestația de până acum a lui CR7 la echipa națională. În doar 14 ani, el a adunat nu mai puțin de 145 de partide sub culorile Portugaliei, cu 20 mai mult decât Gheorghe Hagi pentru România în 17 ani.

În general, atunci când Ronaldo marchează, Portugalia câștigă. Dintre cele 54 de partide în care jucătorul lui Real Madrid și-a trecut numele pe tabela de scor, 45 au fost câștigate de lusitani.

A reușit în anul 2016 recordul personal la echipa națională, patru goluri într-un singur meci contra Principatului Andorrei, o echipă rămasă pe teren în doar nouă oameni. Are în total 78 de goluri, dintre care 12 au fost reușite în cadrul unor turnee finale mondiale sau europene.

Sâmbătă, Portugalia va juca tot cu Andorra, în deplasare, iar Ronaldo își poate îmbunătăți statisticile. El are o cotă de 2,20 pe Betano.com să înscrie primul gol al Portugaliei în acest meci.

Totuși, Portugalia nu este calificată încă la Cupa Mondială din Rusia. Cu trei puncte în spatele liderei Elveția, lustitanii au locul de baraj asigurat și pot urca pe locul 1 în  ultimul meci al grupei, atunci când se vor duela chiar cu echipa din „Țara Cantoanelor”.

 

Ce echipe s-au calificat deja la Cupa Mondială 2018?

Înainte de meciurile de vineri, Rusia (gazdă), Belgia, Anglia și Germania (deținătoarea titlului) erau deja calificate la turneul final de anul viitor.

Echipele care se pot califica înainte de ultima etapă a preliminariilor sunt Bulgaria, Croația, Denemarca, Franța, Islanda, Irlanda, Italia, Turcia, Ucraina, Țara Galilor, Suedia și Olanda.

Echipele care au asigurat cel puțin playoff-ul sunt Polonia, Spania, Elveția, Serbia și Portugalia. Ultima etapă din calificările pentru Cupa Mondială 2018 se joacă pe 8, 9 și 10 octombrie. 

Click pentru cotele tuturor partidelor din Preliminariile Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia 2018!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+54.04
Câștigate
17
Pierdute
8
2
Gabriel Morariu
+30.33
Câștigate
30
Pierdute
16
3
Marius Huțu
+30.14
Câștigate
19
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX