1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cupa Asiei a ajuns la faza semifinalelor

Cupa Asiei a ajuns la faza semifinalelor

victorpartan
victorpartan

2024-02-06 09:25:44

image Cupa Asiei a ajuns la faza semifinalelor

Marți și miercuri sunt programate cele două semifinale din Cupa Asiei, Iordania – Coreea de Sud și Iran – Qatar. Meciuri deschise oricărui rezultat într-o competiție care a oferit până acum mari surprize și numeroase răsturnări ale calculelor hârtiei. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Pariază pe semifinalele Cupei Asiei cu un bonus atractiv de bun venit!

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți și miercuri am ales cele două semifinale de la Cupa Asiei și, cu Bet Builder activat din partea dreapta sus a ecranului, am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, pe Betano, cu Bet Builder toate pariurile preferate sunt în același loc.

Iordania – Coreea de Sud (marți, 6 februarie, 17:00)

Rezultat final – Coreea de Sud (cota 1.55)
Total goluri – Sub 2.5 (cota 1.70)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)
Coreea de Sud șuturi pe poartă – Sub 6.5 (cota 1.65)

Cele două echipe au făcut parte din aceeași grupă la Cupa Asiei și au remizat, scor 2-2, în meciul programat pe 20 ianuarie. Un meci în care sud-coreenii au deschis scorul prin Son din penalty, pentru ca apoi Iordania să întoarcă scorul până la pauză. Doar autogolul lui Yazan Al Arab din minutul 90 a făcut ca Iordania să rateze victoria. Din cele cinci meciuri disputate de Coreea de Sud până acum patru s-au încheiat la egalitate în 90 de minute. Iordania a marcat două sau mai multe goluri în trei din cele cinci meciuri disputate la Cupa Asiei. Doar într-un singur meci iordanienii n-au marcat, în înfrângerea 1-0 cu Bahrain. Toate cele cinci meciuri disputate de Coreea de Sud au avut goluri în ambele porți (GG).

Iran – Qatar (miercuri, 7 februarie, 17:00)

Rezultat final – Iran (cota 1.78)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.55)
Total cartonașe – Sub 3.5 (cota 1.90)
Qatar cornere – Peste 3.5 (cota 1.75)

În patru din cele cinci meciuri disputate de Iran la Cupa Asiei ambele echipe au înscris (GG). Ultimele două partide s-au încheiat la egalitate după 90 de minute, cu Siria și Japonia. În sferturile de finală, Qatar a trecut la loviturile de departajare de Uzbekistan.  Anterior, gazda turneului final câștigase patru meciuri la rând, ultimele trei la diferență de un gol. Ambele echipe au marcat în ultimele două meciuri disputate de Qatar. În ultimul meci direct, un amical în octombrie 2023, Iran a învins Qatar cu 4-0, ajungând la șase victorii consecutive contra echipei din Golf. Iran a marcat cel puțin un gol în fiecare din ultimele 18 meciuri disputate. Qatar a primit gol în fiecare dintre cele două meciuri din faza eliminatorie.

Cotă de aproape 40

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Iordania – Coreea de Sud și Iran – Qatar din semifinalele Cupei Asiei poți ajunge la o cotă cumulată de 39.20, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.960,00 de lei. 

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de la Cupa Asiei.

Pentru a accesa Urmărești și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).

Pariază pe semifinalele Cupei Asiei cu un bonus atractiv de bun venit!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX