1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cupa Angliei, o competiţie de miliarde până în 2024

Cupa Angliei, o competiţie de miliarde până în 2024

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2016-10-25 12:41:03

image Cupa Angliei, o competiţie de miliarde până în 2024

Fotbalul englez se vinde bine. BBC anunţă că Federaţia Engleză de Fotbal şi-a dat acordul privind un contract în valoare de aproximativ 1,1 miliarde de euro pentru drepturile de televizare ale Cupei Angliei, începând din sezonul 2018-2019. Înţelegerea va fi valabilă până în sezonul 2023-2024 şi este valabilă la nivel global. Agenţia de marketing Pitch International va acoperi drepturile pentru Europa de Vest, Orientul Mijlociu şi partea nordică a Africii, în timp ce IMG se va ocupa de aceste contracte comerciale în restul lumii.

Acest acord ar putea avea un impact deosebit în privinţa promovării competiţiei în lume. Totodată, înţelegerea subliniază popularitatea în creştere de care beneficiază Cupa Angliei. Cu istoria şi tradiţia ei, are abilitatea remarcabilă de a crea poveşti fantastice şi de a inspira fanii, jucătorii şi cluburile că orice este posibil în fotbal. Acest acord va permite mai multe investiţii în terenuri, infrastructură şi alte programe,

---a declarat preşedintele Federaţiei Engleze de Fotbal, Martin Glenn

Pentru ca noul contract să fie dus la bun sfârşit, urmează să fie perfectate înţelegeri cu furnizorii de servicii de radiodifuziune, drepturile din Regatul Unit urmând să rămână la BBC şi BT Sport. 

 

Foto: prosport.ro

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX