1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cupa Africii 2017, o competiţie interesantă pentru a juca la pariuri

Cupa Africii 2017, o competiţie interesantă pentru a juca la pariuri

Mirel Nicolaie
Mirel Nicolaie

2017-01-13 08:24:52

image Cupa Africii 2017, o competiţie interesantă pentru a juca la pariuri

Presa din Anglia a venit în ajutorul pariorilor şi a scris despre favoritele la la câştigarea titlului la Cupa Africii. "Elefanţii" din Coasta de Fildeş sunt consideraţi favoriţi la această ediţie care se va desfăşura în Gabon. Ivorienii au două trofee în palmares - pe ultimul l-au câştigat în 2015, după o pauză de 23 de ani! În 1992 a câştigat primul trofeu din istorie la Cupa Africii, echivalentul Cupei Mondiale pe continentul african.  

Chiar şi fără Kolo şi Yaya Toure, Coasta de Fildeş este printre favorite la pariuri, cu o cotă de 7-2 (4,50) la bet 365. Naţionala antrenată de Michel Dussuyer este creditată cu trei victorii în Grupa C, din care mai fac parte Congo (fără starul Yannick Bolasie), Maroc (care nu a câștigat titlul din 1976) și Togo (naţionala în care va juca Emmanuel Adebayor). 

Cele mai echilibrate meciuri se vor juca în Grupa B, unde au fost repartizate Algeria, Tunisia, Senegal şi Zimbabwe. Senegalul lui Sadio Mane (starul lui Liverpool) este văzută şi ea o echipă cu şanse reale la câştigarea trofeului. "Suntem mici, dar avem o inimă mare!", a declarat selecţionerul Aliou Cisse, care a anunţat că jucătorii săi îşi vor da viaţa pe teren pentru primul lor titlu din istorie la Cupa Africii. Algeria e şi ea pe listă, având în vedere că au în echipă pe cel mai bun jucător african din 2016, atacantul lui Leicester - Riyad Mahrez. 

Cu 7 titluri, respectiv 4, Egiptul şi Ghana ar trebui să defileze în Grupa D, din care mai fac parte naţionalele din Mali şi Uganda. Marile surprize ar putea fi Camerun şi Gabon (cu starul Borussiei Dortmund, Pierre Aubameyang în prim plan), care au convocat cei mai buni jucători posibili pentru turneul final din acest an. Deşi au anunţat că vin să lupte pentru şansa lor, cei din Guineea-Bissau au slabe şanse să scoată capul din Grupa A, alături de Gabon, Burkina Faso şi Camerun. 

Modul de desfăşurare a Cupei Africii 2017

Faza grupelor (14-25 ianuarie)

Grupa A: Gabon, Burkina Faso, Camerun, Guinea-Bissau

Grupa B: Algeria, Tunisia, Senegal, Zimbabwe

Grupa C: Coasta de Fildeş, Congo, Maroc, Togo

Grupa D: Ghana, Mali, Egipt, Uganda


Sferturi de finală (28-29 ianuarie)

28 ianuarie:

Locul 1 Grupa A – Locul 2 Grupa B

Locul 1 Grupa B – Locul 2 Grupa A

29 ianuarie:

Locul 1 Grupa D – Locul 2 Grupa C

Locul 1 Grupa C – Locul 2 Grupa D

Semifinale (1-2 februarie)

Locul 1 Grupa A – Locul 2 Grupa B  /  Locul 1 Grupa D – Locul 2 Grupa C

Locul 1 Grupa B – Locul 2 Grupa A / Locul 1 Grupa C – Locul 2 Grupa D

Finala mică (4 februarie)

Finala mare (5 februarie)

Acum tot ce trebuie să faceţi pentru a juca la pariuri meciuri de la Cupa Africii este să vă deschideţi un cont la una dintre casele de pariuri pe care noi vi le recomandăm pe site-ul nostru. Puteţi urmări competiţia din Gabon pe mobil sau tabletă şi o puteţi descărca din Google Play. 

Noi vă recomandăm să vă deschideţi un cont la această casă de pariuri online și să pariaţi pe meciurile din 2017 de la Cupa Africii! 

 

Foto: cafonline.com

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
+16.08
Câștigate
5
Pierdute
1
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+12.3
Câștigate
7
Pierdute
4
3
Tudor Cosma
+6.4
Câștigate
5
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX