1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cum se câștigă un apartament cu 5 lei

Cum se câștigă un apartament cu 5 lei

victorpartan
victorpartan

2023-07-05 16:53:02

image Cum se câștigă un apartament cu 5 lei

Cine a spus că în mijlocul verii, când fotbalul mare din Europa este în vacanță, nu se pot obține câștiguri frumoase la pariuri sportive? Pe Betano, un jucător a dat lovitura și a obținut un câștig de aproape 500.000 de lei cu o miză de doar 5 lei, pe meciuri din Argentina, Iordania sau Irak.

Joacă pe cele mai bune cote și încearcă șși tu să dai lovitura la pariuri

Jucătorul Betano, Andrei, a jucat pe 3 iulie un bilet cu nouă pariuri cu o cotă totală de 85252 (!!!), pe care a mizat 5 lei. Câștigul potențial afișat pe bilet a fost de 426.262,69 de lei. Iar la final s-a dovedit a fi câștigător. Cu acești bani se poate cumpăra un apartament într-o zonă bună din centrul Bucureștiului, dacă Andrei – originar din Ploiești – dorește să se mute.

”Nu-mi vine să cred că am câștigat atât de mult și drept dovadă nu am început încă să retrag banii, pentru că nu știam cum. Am cerut ajutorul Betano pentru retragere. Sincer să fiu, nu pot să comentez meciurile de pe bilet, pentru că nu le știu cum le-am ales. Am conturi pe mai multe platforme, dar cred că Betano este cea mai bună de pe piață. Eu am un job și voi continua să lucrez în continuare, acești bani fiind ca un bonus neașteptat pentru mine”, a spus Andrei.

Dacă el nu știe ce meciuri a pus pe bilet, le vom comenta noi. Cea mai mică dintre cote a avut 2.18, iar cea mai mare a fost de 7.30. Așa cum ne-a declarat chiar fericitul câștigător, nici lui nu-i vine să creadă că a prins pe verde un asemenea bilet. La o privire atentă au fost cinci meciuri din campionatul rezervelor din Argentina, alte două partide amicale din Europa, un meci din Iordania și un altul din Irak.

Se poate observa că jucătorul nostru a avut o tactică de care a ținut cont, chiar dacă acum în vâltoarea bucuriei afirmă că nu mai știe cum a ales și care au fost reperele de care a ținut cont.  Astfel, șapte dintre pariuri au fost plasate pe rezultatul din prima repriză, Andrei mizând că oricare dintre echipe va intra cu avantaj la pauză, iar alte două pariuri au fost pe total goluri (peste 1.5 – adică un minimum de două goluri).

Așa a ajuns la un bilet cu nouă selecții de pariere și o cotă uriașă de 85.252 (nu 85,252, ci 85 de mii două sute cincizeci și doi) care a generat câștigul de șase cifre pe care jucătorul originar din Ploiești.

”Știu că Betano sponsorizează Supercupa, se joacă la Ploiești și aș vrea și eu cadou niște bilete”, a mai spus Andrei, care acum nu mai are nevoie de bilete cadou, având bani cât să cumpere bilete pentru trei stadioane arhipline.

Joacă pe cele mai bune cote și încearcă șși tu să dai lovitura la pariuri

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX