1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cristiano Ronaldo, pe urmele Realului? Portughezul e aproape de eliminarea din Ligă

Cristiano Ronaldo, pe urmele Realului? Portughezul e aproape de eliminarea din Ligă

Baicu Marius
Baicu Marius

2019-03-12 14:14:26

image Cristiano Ronaldo, pe urmele Realului? Portughezul e aproape de eliminarea din Ligă

Fără Cristiano Ronaldo, Real Madrid a suferit prima eliminare în optimile Ligii după 9 ani plini de succes. Fără Real Madrid, Cristiano riscă să iasă și el din Ligă în această rundă.

Pe Betano găsești peste 1,300 de pariuri la toate meciurile din Liga Campionilor, pariuri speciale, cote mărite și cote cu marjă 0%!

Sezonul de coșmar al Realului Madrid a venit imediat după plecările lui Cristiano Ronaldo și Zinedine Zidane. Zidane s-a întors pe Bernabeu și are de gând să restructureze lotul, dar rămâne întrebarea: cui i s-a datorat succesul din ultimii ani? Lui Ronaldo? Lui Zidane? Întregii echipe? Și, apoi, ce a dus la colapsul din 2018-19?

Aceleași întrebări pot fi puse și în ceea ce îl privește pe Cristiano. Chiar dacă în Serie A e golgheter, în Liga Campionilor nu a reușit decât un gol pentru Juventus, iar acum e aproape să fie eliminat de Atletico. Îi datorează succesul recent lui Zidane? Coechipierilor? Sau, pur și simplu, nivelul său a scăzut odată cu creșterea vârstei?

Deși are doar un gol în actuala ediție a Ligii, Ronaldo are cota cea mai mică pentru a marca diseară! Juventus – Atletico are peste 350 de tipuri de pariu, inclusiv pe jucători, intervale din meci sau calificare. Descoperă toate cotele pe Betano!

Cristiano Ronaldo a arătat, în fiecare sezon, o formă impresionantă în primăvara europeană. Indiferent de parcursul în campionat, portughezul marca la foc automat în fazele eliminatorii din Liga Campionilor. Începând cu 2006/07, ediția în care a „explodat”, a marcat 121 de goluri în competiție, 60 dintre ele în rundele finale. De patru ori a făcut-o chiar împotriva adversarei de azi, Atletico Madrid. Nu a reușit-o în meciul tur, când câștig de cauză a avut defensiva lui Atleti. Nu numai că l-a blocat pe Cristiano, dar ambele goluri au fost înscrise de fundașii centrali: Godin și Gimenez.

Atletico Madrid e recunoscută pentru apărarea de fier, de care foarte puțini fotbaliști pot trece. Cristiano Ronaldo a făcut-o de cele mai multe ori, având 22 de goluri în 32 meciuri cu formația lui Diego Simeone. A marcat în finale, a făcut-o în partide decisive din La Liga, o poate face și diseară? Visul torinezilor de a readuce Cupa în Piedmont se agață de el.

Meciurile din Cupele Europene aduc și Euromisiunea Betano! Pariurile pe Liga Campionilor și Liga Europa îți pot aduce un full bet!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX