1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cristiano Ronaldo a luat-o razna! Ultimele gesturi i-au uimit pe toți

Cristiano Ronaldo a luat-o razna! Ultimele gesturi i-au uimit pe toți

victorpartan
victorpartan

2024-02-14 15:26:56

image Cristiano Ronaldo a luat-o razna! Ultimele gesturi i-au uimit pe toți

Cristiano Ronaldo este tot mai des protagonistul unor episoade cum rar se văd pe stadioanele de fotbal. Prin gesturile sale, atacantul portughez arată că este foarte stresat și că nu i-ar strica niște ședințe de „Anger Management”. Recent, CR7 s-a făcut că se șterge în zona intimă cu un fular al unei echipe adverse și a aruncat în tribună medalia de finalist al Riyadh Cup.

Cristiano Ronaldo are grijă să zâmbească mai mereu în fața camerei de filmat, declarându-se mulțumit de tot ce a realizat până acum și de continuarea carierei în Arabia Saudită. Această imagine de om relaxat nu se pupă, însă, cu gesturile sale. Într-o lume arabă în care disciplina este de fier, CR7 are ieșiri tot mai dese, care deocamdată sunt trecute cu vederea de șeici.

În 2024, portughezul a răbufnit în două rânduri. Mai întâi, a aruncat în tribună medalia de finalist al Riyadh Cup. Într-un videoclip postat pe X (fosta Twitter), Ronaldo intră în cadru negru de supărare pentru că pierduse meciul, dar mai ales pentru că nu fusese declarat el MVP, ci Sergej Milinkovic-Savic. La un moment dat, scoate medalia de la gât și o aruncă în tribună. Coechipierii din jurul său sunt șocați de gest.

Apoi, după meciul cu Al Hilal, Cristiano Ronaldo s-a enervat la culme pentru că fanii rivalei îi tot scandau numele lui Messi. CR7 s-a aplecat și a cules de jos un fular al lui Al Hilal, a mimat că se șterge cu el în zona intimă, apoi l-a aruncat înapoi în tribune. Nu au văzut arabii așa ceva de când s-au născut!

Pe cât de formidabil este ca fotbalist, pe atât de ușor își pierde cumpătul fostul elev de la Sporting Lisabona al lui Loți Boloni. El are un istoric destul de bogat în ceea ce privește ieșirile nervoase. Iată ce a mai făcut în trecut:

A aruncat în lac microfonul unui reporter

Ronaldo a fost abordat cu insistență de un reporter, în momentul în care se afla la plimbare alături de colegi înaintea meciului dintre Portugalia și Ungaria, de la Euro 2016. Fotbalistul a luat microfonul din mâna ziaristului și l-a aruncat în lac. „Ronaldo a comis o crimă împotriva libertății de exprimare. Jurnalistul era în timpul programului și își făcea doar meseria. Ronaldo l-a împiedicat să facă asta. Ministerul Public trebuie să investigheze cazul", a reacționat atunci președintele Asociației Jurnaliștilor portughezi.

A dat de pământ cu telefonul unui fan în Anglia 

În aprilie 2022, după o înfrângere în Premier League împotriva lui Everton, Cristiano Ronaldo a aruncat la pământ telefonul mobil al unui fan în timp ce mergea spre tunelul vestiarului. A fost sancţionat de Federaţia engleză de fotbal cu două meciuri suspendare şi cu o amendă de 55.000 de euro, dar nu a apucat să își execute suspendarea, pentru că a plecat de la Manchester United și probabil nu se va întoarce în Anglia până își va pune ghetele în cui.

Și-a scos de la gât medalia primită în SuperCupa Italiei

În 2019, Juventus a fost învinsă de Lazio în Supercupa Italiei, desfășurată în Arabia Saudită. Ronaldo a primit medalia de finalist, pe care și-a dat-o joc de la gât în secunda următoare. Măcar pe aceea nu a tranformat-o în OZN...

Lumea îl știe recalcitrant, dar nici chiar așa

Prin gesturile prezentate mai sus (și nu numai), Cristiano Ronaldo și-a făcut o imagine de sportiv care nu știe să piardă. Totuși, să nu îl judecăm prea aspru. Asta înseamnă că dorește să fie mereu cel mai bun. E cale lungă de la a arunca un microfon în lac până la a-și arunca pe geam copiii. De unde ne-a venit această idee? Pur și simplu, am tastat pe Google „Cristiano Ronaldo a aruncat”. Iată ce apare la sugestii, semn că mulți români au scris respectiva frază:

Are cotă 1.40 să câștige titlul de golgheter

Să lăsăm cancan-ul la o parte și să trecem la lucruri serioase. Un pariu pe Cristiano Ronaldo îți poate aduce un profit de 40% la agenția Betano, dacă portughezul câștigă titlul de golgheter al campionatului Arabiei Saudite:

În acest moment, CR7 conduce în topul marcatorilor cu 20 de goluri înscrise, fiind urmat de Aleksandar Mitrovic (Al Hilal), cu 17, și de Kevin Nkoudou (Damac), cu 14 reușite. 

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX