1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cote pariuri Zuckerberg vs Musk, lupta MMA între miliardari

Cote pariuri Zuckerberg vs Musk, lupta MMA între miliardari

victorpartan
victorpartan

2023-07-05 15:32:57

image Cote pariuri Zuckerberg vs Musk, lupta MMA între miliardari

Discuțiile despre lupta în cușcă dintre Mark Zuckerberg și Elon Musk au depășit stadiul de glumă. S-a ajuns la faza în care agențiile de pariuri online au introdus meciul în ofertă, atribuind cote fiecărui miliardar. Și românii pot paria de „meciul secolului” în MMA, Zuckerberg vs Musk.

Pariază pe luptele MMA beneficiind de una dintre cele mai bogate oferte

Atunci când nu se aventurează să vadă epava Titanicului, miliardarii planetei se încumetă la activități ceva mai puțin periculoase, dar la fel de excentrice. A doua zi după ce Elon Musk l-a provocat la „un meci în cușcă” pe Mark Zuckerberg, Dana White, președintele Ultimate Fighting Championship, a primit un mesaj.

Mesajul era chiar de la Zuckerberg, directorul executiv al Meta. Acesta l-a întrebat pe cel care coordonează cea mai mare competiție mondială de arte marțiale mixte dacă o asemenea luptă ar fi posibilă. 

Domnul White l-a sunat pe domnul Musk, care conduce Tesla, Twitter și SpaceX, și l-a întrebat dacă a vorbit serios. Musk i-a spus să îi transmită lui Zuckerberg că a fost cât se poate de serios. Următorul pas a fost făcut de Zuckerberg, care a postat pe Instagram: „Trimite-mi locația”. Răspunsul lui Musk nu s-a lăsat așteptat: „Vegas Octagon” - competiția UFC (Ultimate Fighting Championship) în care se desfășoară lupte MMA (arte marțiale mixte), într-o cușcă de formă octogonală.

Când se ține lupta Zuckerberg vs Musk?

Realizând ce ar însemna o asemenea luptă din punct de vedere mediatic, deci și financiar, White vorbește des la telefon cu cei doi bogătași din domeniul tehnologiei, uneori de seara până spre dimineață.

Când va avea loc bătaia? Încă nu este nimic stabilit, dar e puțin probabil să se întâmple în 2023, întrucât cei doi au nevoie să se antreneze, evident, sub îndrumarea celor mai buni luptători din UFC.

Dana White a declarat că meciul va fi unul demonstrativ, fără titlu pe masă. Zuckerberg și Musk au convenit că ar trebui să existe o componentă de caritate. Locația preferată este Las Vegas. Nu este exclus nici ca o asemenea confruntare să aibă loc în Colosseumul de la Roma.

Prietenii și consilierii lui Zuckerberg au susținut în general meciul, dar sunt și apropiați care i-au atras atenția că și-ar putea folosi timpul într-un mod mai productiv. De partea cealaltă, mama lui Elon Musk i-a interzis fiului să lupte, însă acesta este major, deci părerea femeii este strict „consultativă”.

Cote pariuri luptă Mark Zuckerberg vs Elon Musk

Agenția Unibet a afișat deja cotele pentru marele meci. Zuckerberg este favorit clar, deși are o statură mai puțin impunătoare:

În această primăvară, Mark Zuckerberg a câștigat o medalie de aur și una de argint în Malta, la primul turneu de jiu-jitsu brazilian (BJJ) la care a participat. El a concurat pentru echipa Guerrilla Jiu Jitsu. Proprietarul Meta a început să practice artele marțiale din 2020 și a fost numit „ucigașul tăcut” de către antrenorul Khai Wu, întrucât „nu te aștepți să te doboare cineva cu față de tocilar”.

Fostul kickboxer profesionist Andrew Tate s-a oferit să-l antreneze pe Musk, el având astfel ocazia să se răzbune după ce a fost interzis de pe Facebook și Instagram pentru răspândirea de informații false referitoare la vaccinul anti-COVID. Problema este că Tate se află în arest la domiciliu, deci Mark va trebui să vină în România ... De partea cealaltă, actualul campion UFC la categoria grea Jon Jones s-a oferit să-l antreneze pe Zuckerberg.

Pariază pe luptele MMA beneficiind de una dintre cele mai bogate oferte

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
+76.6
Câștigate
10
Pierdute
11
3
Tudor Cosma
+39.12
Câștigate
31
Pierdute
16

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX