1. Home »
  2. Stiri sportive »
  3. Cote mărite, pe Betano, la turneul WTA de la București

Cote mărite, pe Betano, la turneul WTA de la București

victorpartan
victorpartan

2023-09-13 09:35:52

image Cote mărite, pe Betano, la turneul WTA de la București

Pentru al doilea an consecutiv Centrul Național de Tenis din București găzduiește un turneu de categorie WTA 125. Unul de pe tabloul căruia nu lipsesc jucătoare importante din România, cum ar fi Ana Bogdan, Jaqueline Cristian sau Andreea Mitu, ultima revenită cu această ocazie în competiția de simplu, după ce în ultimii ani a jucat sporadic și mai mult în competițiile de dublu. Pe Betano te bucuri de cote mărite la turneul WTA de la București, dar poți profita și de promoția ”Decisiv din primul set”.

Pariază pe meciurile de tenis de la WTA București cu un bonus de bun venit atractiv!

Cum funcționează ”Decisiv din Primul set”

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei jucătoare de tenis la turneul de la București sau orice alt concurs din circuitul WTA, iar aceasta a câștigat primul set cu scorul de 6-0 sau 6-1, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversara revine și câștigă meciul, prin ”Decisiv din primul set”.

Tenisul de circuit WTA revine la București în această săptămână pentru a doua ediție a turneului care poartă numele lui Ion Țiriac.

Un turneu care în 2022 a fost câștigat de Irina Begu, jucătoare care anul acesta a ales să nu-și apere trofeul, având un alt calendar în circuit.

În aceste condiții principala favorită la câștigarea turneului bucureștean este Ana Bogdan, o jucătoare care la cei 30 de ani ai săi a atins maturitatea pe terenul de tenis.

Clasată pe locul 62 în prezent, după la finalul lunii iulie a atins vârful carierei (39 WTA), Bogdan a câștigat în acest an titlul în turneul WTA de la Iași după o finală cu Irina Begu.

Trei selecții pentru triplarea mizei! 

Din oferta Betano pentru ziua de miercuri, 13 septembrie, am ales trei meciuri din cadrul tabloului de simplu la turneul WTA de la București.

Noma Akuge Noha – Ilinca Dalina Amariei
Câștigător – Noma Akuge Noha (cota 1.27)

În vârstă de doar 19 și clasată pe locul 165 mondial, Noha reprezintă Germania și are o finală disputată anul acesta la Hamburg. Aflată pe locul 396 mondial, Amariei joacă pe tabloul principal de la București grație unui wild card din partea organizatorilor.

Anca Alexia Todoni – Viktoriya Tomova
Câștigătoare – Viktoriya Tomova (cota 1.53)

Bulgăroaica Tomova este a doua favorită pe tabloul de simplu de la București, în timp ce Todoni, o jucătoare mai puțin cunoscută, are doar 18 ani. Anul acesta Todoni a excelat în turneele de mai mică importanță, cucerind titlurile puse în joc la Osijek (Croația) și Bistrița-Năsăud.

Maria Lourdes Carle – Jessica Bouzac Maneiro
Câștigătoare – Jessica Bouzac Maneiro (cota 1.88)

Iberica Jessica Bouzac Maneiro (134 WTA) este cap de serie la București și în acest an a cucerit titlul într-un turneu ITF la Roma, disputând alte două finale la Praga și Maspalomas Gran Canaria. Recordul ibericei pe zgură în 2023 este de 23 de victorii și 12 înfrângeri. Două titluri a cucerit Maria Lourdes Carle în acest an, la Bastad și Bodrum. Argentinianca ocupă locul 173 în ierarhia mondială.

La cele trei meciuri de mai sus am obținut o cotă cumulată de 3.65, iar cu o miză de 100 de lei, potențialul câștig este de 365,30 de lei. Cotele de mai sus sunt informative, iar acest material are un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria pricepere și inspirație.

Nu uita de Cotele Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal sau tenis, cum este cazul turneului feminin de la București, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Pariază pe meciurile de tenis de la WTA București cu un bonus de bun venit atractiv!

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI ȘTIRI DE LA PARIURIX